Ο Στέφανος Χρήστου προτείνει ανοιχτό ζωντανό διάλογο μεταξύ των υποψηφίων δημάρχων Κορυδαλλού

από fimotro

Δημοκρατία και διάλογος στην πράξη

Από το Γραφείο Τύπου του πρώην Δημάρχου Κορυδαλλού, πρώην Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά και επικεφαλής του συνδυασμού «Σύγχρονος Ανθρώπινος Κορυδαλλός, ξανά», Στέφανου Χρήστου, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Οι απόψεις του επικεφαλής του συνδυασμού «Σύγχρονος Ανθρώπινος Κορυδαλλός, ξανά» και υποψήφιου Δημάρχου Κορυδαλλού, Στέφανου Χρήστου, για τη Δημοκρατία, τον πλουραλισμό, το διάλογο και τη διαφάνεια είναι γνωστές.

Βασισμένη σε αυτές τις απόψεις, είναι και μία καινοτόμα για τα δημοτικά δρώμενα του Δήμου Κορυδαλλού και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, πρόταση, την οποία καταθέτουμε δημοσίως,                η διεξαγωγή δημόσιου και ανοιχτού ζωντανού τηλεοπτικού και διαδικτυακού διαλόγου (debate)                 με τη συμμετοχή όλων των υποψήφιων Δημάρχων Κορυδαλλού στις επικείμενες Δημοτικές Εκλογές, το οποίο θα συντονίζει και θα παρουσιάζει, δημοσιογράφος κοινής αποδοχής.

Προτείνουμε το ντιμπέιτ να γίνει στις αρχές Σεπτεμβρίου, (πχ Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023, στις 20.00), στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Κορυδαλλού, παρουσία δημοσιογράφων και δημοτών του Κορυδαλλού και να μεταδωθεί ζωντανά τόσο από όποιον το επιθυμεί όσο και από τα social media των υποψηφίων.

Προτείνουμε μετά από μία εισαγωγή δύο λεπτών της ή του κάθε υποψήφιου, θα ακολουθήσουν ερωτήσεις του δημοσιογράφου – συντονιστή επάνω σε θεματολογία συγκεκριμένων ενοτήτων στις οποίες ερωτήσεις κάθε υποψήφια, -ος θα έχει τρία έως πέντε λεπτά στη διάθεσή του, για να απαντήσει:

1η Θεματική Ενότητα: Οικονομία – Ανάπτυξη – Απασχόληση

2η Θεματική Ενότητα: Φυλακές

3η Θεματική Ενότητα: Δήμος – Θεσμοί – Διαφάνεια

4η Θεματική Ενότητα: Υγεία – Παιδεία – Κοινωνικό Κράτος

5η Θεματική Ενότητα: Κυκλοφοριακό

6η Θεματική Ενότητα: Λατομεία – Περιβάλλον

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, οι συμμετέχουσες και οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν μία ερώτηση ελεύθερης επιλογής προς όποια ή όποιον υποψήφια, -ο Δήμαρχο επιθυμούν, διάρκειας ενός λεπτού και απάντησης πέντε λεπτών, ενώ στο τέλος θα δοθεί η δυνατότητα σε κάθε υποψήφια ή υποψήφιο να προχωρήσει σε σύντομη καταληκτική τοποθέτηση πέντε λεπτών.

Είμαστε στη διάθεση όλων για διευκρινίσεις ή και βελτιώσεις της πρότασής μας και ευελπιστούμε ότι κανείς και καμία από τους υποψήφιους δεν θα αρνηθεί μία πρόταση η οποία θα συμβάλει στην καλύτερη ενημέρωση του Κορυδαλλιώτικου λαού και τη διαμόρφωση ενός δημοκρατικού, πλουραλιστικού πλαίσιου προεκλογικού διαλόγου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα