Βλέπει την συντριβή ΣΥΡΙΖΑ και πηδά από το καράβι

από fimotro

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News

Ο Σεβαστάκης δεν θα είναι υποψήφιος βουλευτής στις εθνικές εκλογές

Η προδιαγεγραμμένη συντριβή του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται παντού στην κοινωνία αλλά φαίνεται και από τις εξελίξεις στις λίστες του κυβερνώντος κόμματος. Από την επικαιροποιημένη  λίστα που έδωσε στην δημοσιότητα ο ΣΥΡΙΖΑ το όνομα του Δημήτρη Σεβαστάκη στη Σάμο ως υποψήφιου βουλευτή απουσιάζει. Ο κ. Σεβαστάκης με ανάρτησή του στα social media ξεκαθαρίζει ότι… οι κεντρικές επιλογές του είναι η ζωγραφική, η τέχνη, το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και η συγγραφή και πως θα συμμετέχει στην προεκλογική μάχη , στηρίζοντας την παράταξη.

Αξίζει να αναφέρουμε πάντως πως ο κ. Σεβαστάκης  πρόσφατα είχε αποδοκιμαστεί από τον Αλέξη Τσίπρα για την παρουσία του στον ΣΚΑΙ και το «σπάσιμο» του εμπάργκο εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ. Παρόλα αυτά όμως στην συνήθη τακτική του κ. Τσίπρα έγινε «κωλοτούμπα» και τον είχαν  εντάξει στα ψηφοδέλτια της παράταξης.

Υπενθυμίζεται πως μαζί με τον κ. Σεβαστάκη που δεν θα είναι υποψήφιος εκλογές του Ιουλίου, είχαν προηγηθεί οι αποχωρήσεις του Στέργιου Πιτσιόρλα και της  Θεοδώρας Μεγαλοοικονόμου. 

Αναλυτικά στην ανάρτησή του ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί μια μεγάλη παράταξη με σημαντικές πολιτικές δυνατότητες, που αναπτύσσει τα χαρακτηριστικά της. Μπορεί και πρέπει να αποτελέσει τον κορμό μιας μεγάλης οργανωτικής και παραγωγικής ανασυγκρότησης. Με πολιτική ψυχραιμία και τη νηφάλια αίσθηση της μεγάλης δημοκρατικής και προοδευτικής δύναμης, μπορεί να συγκεφαλαιώνει τις παραδόσεις της αριστεράς, της κεντροαριστεράς, του δημοκρατικού αστικού χώρου και να συν-καθορίζει τις πολιτικές εξελίξεις .

Όπως έπραξα όλα τα χρόνια, ήδη από την εποχή που ήμουν μαθητής, αδιάλειπτα, σταθερά και μαχητικά, όπως έπραξα στα τελευταία τέσσερα και μισό χρόνια, ως βουλευτής του νομού Σάμου, σε εξαιρετικά δύσκολες στιγμές, θα είμαι πάντα παρών στη μεγάλη προσπάθεια. Έχω εξηγήσει στους συντρόφους και φίλους, ότι οι κεντρικές επιλογές μου είναι η ζωγραφική, η τέχνη μου, το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, η συγγραφή.

Οι πολιτικές απαντήσεις μπορούν να διατυπωθούν ευκρινέστερα και διαρκέστερα μέσα από την τέχνη, τη γλώσσα, τη διδακτική φυσικά και την πολιτική στράτευση . Ιεραρχώντας έτσι, θεωρώ την υψηλή τιμή να περιλαμβάνομαι στα ψηφοδέλτια της νέας εκλογικής διαδικασίας, ως κάτι που ξεπερνάει τις σημερινές μου δυνατότητες. Φυσικά θα συμμετέχω στην προεκλογική μάχη, στηρίζοντας την παράταξη, τις δυνάμεις της προόδου και της πολιτικής νηφαλιότητας και φυσικά θα είμαι σταθερά ενεργός και μετά τις εκλογές της 7ης Ιουλίου..»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα