Ο ψυχίατρος Δ. Σούρας αποκαλεί “κτηνάνθρωπο” τον δολοφόνο

από fimotro

Δείτε το κείμενο που ανέβασε στο facebook ο γνωστός ψυχίατρος

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η ανάρτηση του γνωστού ψυχίατρου Δ. Σούρα για όλα όσα συμβαίνουν από χθες με την σοκαριστική ομολογία του 33χρονου πιλότου. Το κείμενο του Δ,. Σούρα που ανέβασε σήμερα στο facebook έχει ιδιαίτερη σημασία.

Βλέμμα βαθύ, όψη καθαρή, συμπεριφορά κανονική, ξεδιάντροπα λαλίστατος, πρόθυμος για συνεντεύξεις, δοτικός στις κάμερες και τους δημοσιογράφους, θεατρικός στον κόσμο με σκυλί, μωρό στα χέρια σε κηδεία, αγκαλιές σε συγγενείς, συνεργάσιμος και βοηθητικός με την αστυνομία αλλά – πάνω απ’ όλα – ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΟΣ, γιατί όλα μπορούν να τροποποιηθούν όταν η μοχθηρία και η διαστροφή του μυαλού συνυπάρχουν αλλά είναι αδύνατο να αλλάξεις τις λεπτομέρειες της έκφρασης και του σώματος που έχουν αποτυπωθεί για τριάντα δύο χρόνια.

Ο πόνος, η λύπη, η απελπισία, δε μακιγιάρονται. Αν υπάρχουν, είναι εκεί· διαφορετικά απουσιάζουν παντελώς και, αν προσπαθήσεις να τα μιμηθείς, προδίδεσαι αμέσως.

Τα συναισθήματα πηγάζουν, ρέουν, εκφράζονται, δε κατασκευάζονται και δε δημιουργούνται. Προδόθηκες, λοιπόν, γιατί μετά τον φοβερό φόνο προσπάθησες να παρουσιάσεις το τέλειο έγκλημα, αποδίδοντας ευθύνες σε ανύπαρκτα πρόσωπα και θυματοποιώντας τον εαυτό σου. Δε σ’ απασχόλησε ποτέ η νέα γυναίκα που έστειλες στον άλλο κόσμο, η ορφάνια και η ψυχική υγεία του παιδιού σου, οι ζωές του θύματος και των συγγενών του, η κοινή γνώμη που περίμενε τη λύτρωση και την παραδειγματική τιμωρία.

Προσποιήθηκες, έπαιξες, καλύφθηκες, κορόιδεψες, δείχνοντας ότι είσαι ένας αναίσχυντος υποκριτής, ένας ακόμη «ήρωας του κακού», ένα αντικοινωνικό βρωμερό ανθρωπάκι που «τίμησε» στο έπακρο τη διεστραμμένη προσωπικότητά του.

Δεν ξέρω αν πρέπει να σε φτύσω. Νομίζω θα το κάνει όλη η ελληνική κοινωνία και φυσικά ο αμείλικτος – θέλω να πιστεύω – νόμος.

Κτηνάνθρωπε… δε σε αποκαλώ σκέτα «κτήνος» από σεβασμό προς τα κτήνη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα