Ο πιο σοβαρός υπουργός Άμυνας των τελευταίων ετών

από fimotro

Μετά από καιρό ο Ν. Παναγιωτόπουλος βγήκε σε δελτίο για να εξηγήσει την συμφωνία

Δένδιας και Παναγιωτόπουλος είναι οι δυο υπουργοί της κυβέρνησης που μιλάνε λιγότερο από όλους τους άλλους. Σπάνια τους βλέπουν οι τηλεθεατές σε δελτία ειδήσεων και εκπομπές. Γενικά και οι δυο αποτελούν τις πιο σοβαρές επιλογές του Μητσοτάκη και είναι εξαιρετικά αποτελεσματικοί χωρίς να διαφημίζουν ο έργο τους. Μετά από καιρό ο Νίκος Παναγιωτόπουλος εμφανίστηκε στην τηλεόραση. Εξήγησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ όλες τις πλευρές της αμυντικής συμφωνίας με την Γαλλία και ανέπτυξε το νέο δόγμα που φτιάχνει η Ελλάδα στη νοτιοανατολική Μεσόγειο. Ο Παναγιωτόπουλος είναι ίσως ο πιο σοβαρός ΥΕΘΑ που είχε η χώρα τα τελευταία χρόνια. Και είναι σίγουρα η μεγάλη έκπληξη της κυβέρνησης από όλους τους υπουργούς που επέλεξε ο πρωθυπουργός.

Για την ιστορία, σχετικά με τις φήμες που θέλουν τις δύο πλευρές να βρίσκονται κοντά σε συμφωνία και για κορβέτες, επισήμανε ότι σύντομα θα αρχίσει διαπραγμάτευση. Αν και όπως είπε πρόκειται για ένα πλοίο μικρότερο από τη φρεγάτα, είναι εφάμιλλο στην ισχύ των οπλικών συστημάτων και το πολεμικό ναυτικό θα ενισχυθεί περισσότερο. «Θα υπάρξουν καλά νέα σύντομα», υπογράμμισε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα