Ο περιφερειάρχης Αττικής μοίρασε rapid test και χιλιάδες μάσκες στο Γηροκομείο Αθηνών

από fimotro

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News


Με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη, τα εξειδικευμένα κλιμάκια Ιατρών και Νοσηλευτών της Περιφέρειας Αττικής και του ΙΣΑ, στο πλαίσιο της Δράσης «Ιπποκράτης», διενήργησαν Rapid test στο Γηροκομείο Αθηνών και παραδόθηκε μεγάλη ποσότητα υγειονομικού υλικού προστασίας (χιλιάδες μάσκες όλων των τύπων και αντισηπτικά). Ταυτόχρονα, συνεργεία της Περιφέρειας κλάδεψαν και περιποιήθηκαν τον προαύλιο χώρο του Γηροκομείου.

Παρόντες στην επίσκεψη ήταν επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Γ. Δημόπουλος, ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Ι. Σελίμης και ο Συντονιστής του Επιχειρησιακού Κέντρου της Περιφέρειας και του ΙΣΑ Π. Ευσταθίου.

Τον Περιφερειάρχη υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος του ΔΣ του Γηροκομείου Αθηνών Ζ. Κολιός, η Νομική Σύμβουλος του Γηροκομείου Μ. Στραιτούρη, η Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Ν. Παπαϊωάννου και μέλη του προσωπικού.

Ο κ. Κολιός ευχαρίστησε θερμά τον Περιφερειάρχη για τη διενέργεια των rapidtest και την προσφορά του υγειονομικού υλικού, επισημαίνοντας ότι βρίσκεται διαχρονικά στο πλευρό του Γηροκομείου, στηρίζοντας έμπρακτα τους φιλοξενούμενους και το προσωπικό. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα οικονομικά και λειτουργικά προβλήματα της Δομής, τονίζοντας ότι χρήζει στήριξης για να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του, όπως κάνει εδώ και 157 χρόνια και τόνισε πως σήμερα με την παρουσία του Περιφερειάρχη γίνεται μία νέα αισιόδοξη και ελπιδοφόρα αρχή στη μεταξύ τους συνεργασία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα