Ο Παπαγγελόπουλος τα βάζει τώρα και με τον Αθανασίου

από fimotro

Μια ακόμα επίθεση κατά μάρτυρα της προανακριτικής επιτροπής, αυτή τη φορά του πρώην Εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος Παναγιώτης Αθανασίου εξαπέλυσε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.

Χωρίς να απαντά στην ουσία, καθώς επαναλαμβάνει πως θα μιλήσει αναλυτικά όταν κληθεί από την προανακριτική, ο κ. Παπαγγελόπουλος επιτίθεται με προσωπικούς χαρακτηρισμούς εκφράζοντας την πικρία του για τις καταγγελίες Αθανασίου. Αναλυτικότερα, στη δήλωσή του αναφέρει:

«Οι Εισαγγελείς οφείλουν όταν δέχονται πιέσεις να αντιδρούν, να τις καταγγέλλουν άμεσα και όχι να εκλιπαρούν για άλλη μια ανανέωση της θητείας τους .

Ο κ. Αθανασίου χρειάστηκε 3 χρόνια για να κατασκευάσει τα αισχρά ψέματά του προκειμένου να εναρμονιστεί με την πλημμυροπαθή κα Ράϊκου, η οποία με στημένη αναφορά στο όνομά του προκάλεσε την κατάθεσή του.

Τους ενώνει σίγουρα η πίκρα και το μένος της μη παραμονής στις θέσεις τους για μια ολόκληρη εξαετία.

Κάποιες καρέκλες έχουν μέλι, κολλάς σ’ αυτές και άντε να ξεκολλήσεις μετά…

Ο κ. Αθανασίου δεν έχει κανένα στοιχείο σε βάρος μου, είναι ψεύτης και βραδυφλεγής.

Σε αντίθεση με αυτόν θα αντιδράσω άμεσα και θα προσφύγω στη Δικαιοσύνη.

Θα αποκαλύψω όλα τα κατά παραγγελία ψέματά του και για ποιους λόγους δεν του επιτρέπεται πλέον να ασκεί τα καθήκοντά του ως εισαγγελέας.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα