Ο Παπαδημούλης έχει καταλάβει τι θα γίνει στις εκλογές και θέλει πρόεδρο υπό εποπτεία τον Τσίπρα

από fimotro

Το πριόνισμα της καρέκλας του Αλέξη Τσίπρα έχει αρχίσει μετά τη συντριβή της 21ης Μαΐου. Αν και ο κ. Τσίπρας θα ηγηθεί της προσπάθειας του ΣΥΡΙΖΑ να κρατήσει όσες μπορεί από τις δυνάμεις του στην επόμενη εκλογική μάχη, όλα δείχνουν ότι οι επίδοξοι διάδοχοι του έχουν αρχίσει ήδη να λαμβάνουν θέση για την επόμενη ημέρα.

Ο ευρωβουλευτής Δημήτρης Παπαδημούλης έχει ήδη το βλέμμα στις εσωκομματικές εξελίξεις και ζητάει με τον τρόπο του να τεθεί υπό εποπτεία ο Αλέξης Τσίπρας, με την προβολή των νέων στελεχών που πήγαν καλά στις εκλογές, όπως η Έφη Αχτσιόγλου, ο Αλέξης Χαρίτσης και ο Νάσος Ηλιόπουλος.

«Η πρόκληση για εμάς είναι για τον ένα μήνα μέχρι τις εκλογές, με τον Τσίπρα επικεφαλής και βγάζοντας πιο μπροστά και νέα στελέχη, που διακρίθηκαν στις κάλπες αυτές, τις πολύ δύσκολες για εμάς όπως η Έφη Αχτσιόγλου, όπως ο Αλέξης Χαρίτσης, όπως ο Νάσος Ηλιόπουλος, που πρώτευσαν με πολύ μεγάλο αριθμό σταυρών στις περιφέρειές τους, να οργανώσουμε τη δική μας ανασυγκρότηση με μεγαλύτερη πολιτική και προγραμματική σαφήνεια για το σχέδιο που θέλουμε για την Ελλάδα και για την ατζέντα της αντιπολίτευσής μας» δήλωσε στο Action 24.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα