Ο Μητσοτάκης ταύτισε τον Τσίπρα και τον Πολάκη με τους αντιεμβολιαστές

από fimotro

Τεράστια πολιτική ζημιά για τον Τσίπρα τα όσα είπε πάλι ο πρώην αναπληρωτής υπουργός του

«Είστε ένα και το αυτό. Και μετά έρχεστε και μιλάτε σε αυτή την κυβέρνηση για την ανάγκη συνενόησης. Συννενόηση με ποιον; Με τον κ. Πολάκη; Δεν μπορεί να υπάρξει» είπε ο πρωθυπουργός καλώντας τον Αλέξη Τσίπρα να αποπέμψει τον πρώην υπουργό του.

Όλα ξεκίνησαν όταν Κυριάκος Μητσοτάκης, μεταξύ άλλων, δήλωνε πως «Ναι υπάρχουν διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ. Είναι σε κρεβάτι με φροντίδα. Έχουμε ενδείξεις ότι έχουμε μεγαλύτερη θνησιμότητα σε αυτούς τους ασθενείς; Δεν έχω… Αν έχετε να τη φέρετε» είπε και απευθυνόμενος στον κ. Πολάκη ανέφερε: «Τι είπατε; Με αντιεμβολιαστές δεν συνομιλώ. Και ανεβάστε τη μάσκα σας παρακαλώ πολύ. Κύριε Τσίπρα σας τιμά αυτή η εικόνα; Ενός βουλευτή, τέως υπουργού υγείας, με χυδαίο και αγοραίο ύφος να προσβάλει τους πάντες και τα πάντα και να κάνει κρυφή καμπάνια υπέρ των αντιεμβολιαστών. Αυτό κάνει και αυτός είναι. Είστε ένα και το αυτό. Το ίδιο πράγμα είστε. Και έρχεστε και μιλάτε για την ανάγκη συνεννόησης… Καμία συνεννόηση δεν υπάρχει με τον κ. Πολάκη. Και δεν μπορεί να υπάρξει με ανθρώπους οι οποίοι κλείνουν το μάτι στους αντιεμβολιαστές. Αποπέμψτε τον κ. Πολάκη απο την ΚΟ σας ομάδα και ελάτε μετά να ξαναμιλήσουμε»

Στο σημείο αυτό παρενέβη και ο πρόεδρος της Βουλής. με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να ξαναρωτά τον κ. Τσίπρα «με το χέρι στην καρδιά, σας τιμά αυτή η εικόνα ενός βουλευτή, τέως υπουργού Υγείας, με χυδαίο και αγοραίο ύφος να προσβάλλει τους πάντες και ταυτόχρονα να κάνει κρυφή καμπάνια υπέρ των αντιεμβολιαστών;».

Παίρνοντας τον λόγο ο Αλέξης Τσίπρας έσπευσε να δικαιώσει τον πρωθυπουργό όχι μόνο αποφεύγοντας να απαντήσει αλλά κυρίως επειδή έκανε το μεγαλύτερο μέρος της ομιλίας του χωρίς μάσκα προκαλώντας την ανησυχία στην αίθουσα και υποχρεώνοντας τον πρόεδρο κ. Τασούλα να παρέμβει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα