Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News


Τα τραγικά γεγονότα από την κακοκαιρία στην Χαλκιδική ανάγκασαν τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη να αναβάλλει την επίσκεψή του στο υπουργείο Παιδείας.

Αυτό προκύπτει μετά την ανάρτηση της υπουργού Παιδείας, Νίκης Κεραμέως στο twitter.

«Λόγω των έκτακτων περιστατικών στη Χαλκιδική, η επίσκεψη του @PrimeministerGR @kmitsotakis στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων αναβάλλεται», έγραψε η κυρία Κεραμέως.

Παράλληλα ο Κυριάκος Μητσοτάκης ακύρωσε και την συνάντησή του με τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, τον οποίο θα δεχόταν στο Μέγαρο Μαξίμου.

«Ούτε ένα λεπτό χαμένο». Το σύνθημα που είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στα στελέχη του κατά τη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου αποτυπώνει τη φιλοσοφία του πρωθυπουργού, ο οποίος επιπλέον από σήμερα βγαίνει από το γραφείο του.

Στόχος του πρωθυπουργού, σύμφωνα με συνεργάτες του, είναι να επισκεφθεί όλα σχεδόν τα υπουργεία πριν από τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης, προκειμένου να έχει εικόνα από πρώτο χέρι, ενώ κατ’ αυτόν τον τρόπο και σε συνεργασία με τους υπουργούς του θα εξειδικεύσει το περιεχόμενο του «μπλε φακέλου» που έλαβαν όλοι οι υπουργοί στη χθεσινή συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου και τους στόχους για το κυβερνητικό έργο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα