Ο Μίχος είχε φτιάξει τιμοκατάλογο για τους βιαστές της 12χρονης

από fimotro

Έκλεινε ραντεβού για το παιδί από 30 έως 230 ευρώ

Κανονικό τιμοκατάλογο είχε ο Ηλίας Μίχος για την άγρια σεξουαλική κακοποίηση και τους βιασμούς της 12χρονης στον Κολωνό. Έκλεινε ραντεβού για το παιδί από 30 έως 230 ευρώ σε πελάτες, όχι μόνο σε αυτοκίνητα στα Σεπόλια αλλα και σε σπίτια και ξενοδοχεία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της Άννας Σταματιάδου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, άνδρες διαφόρων ηλικιών και επαγγελμάτων από Κολωνάκι, Φάληρο και Γκύζη μέχρι Μαρούσι ακόμη και Θεσσαλονίκη επικοινωνούσαν στη σελίδα γνωριμιών και τα social media με τη 12χρονη.

Στο μικροσκόπιο των αρχών μπήκε ακόμη και ένας καπετάνιος που έστελνε μηνύματα απο το εξωτερικό.

Τιμοκατάλογο είχε ο Μίχος για τη 12χρονη

Ο Μίχος φερόταν να αλλάζει τον τιμοκατάλογο ανάλογα με τα κέφια του… Οι τιμές ξεκινούσαν απο 30 ευρώ και ξεπερνούσαν τα 200 ευρώ σε ορισμένες περιπτώσεις. Κάποιοι πελάτες ήθελαν ακόμη και να «κόψουν μισθό» υπό προϋποθέσεις στο παιδί…

-Πελάτης: Μπορώ να σου δίνω 90 ευρώ αρκεί να το κάνουμε δυο φορές την εβδομάδα

12χρονη (Ηλίας Μίχος):  Στείλε μου τον αριθμό σου στο viber .

-Πελάτης: Καλημέρα τι κάνεις

12χρονη (Ηλίας Μίχος): Αν θες να βρεθούμε σε αμάξι 110 ευρώ, σε σπίτι 160 και σε ξενοδοχείο 230 ευρώ

Βίαζαν το παιδί σε αμάξια, σπίτια, ξενοδοχεία

Το παιδί στις καταθέσεις του φέρεται να υποστήριξε ότι δε βρισκόταν με «πελάτες» σε ξενοδοχεία και σπίτια.

Στις συνομιλίες στις σελίδες γνωριμιών, ωστόσο, παρουσιάζεται μια διαφορετική εικόνα. Η μικρή φαίνεται ότι δεν πήγαινε μόνο στο κρυφό σημείο όπου της έκλεινε ραντεβού ο Μίχος κοντά στο Μετρό στα Σεπόλια.

Πήγαινε απογευματινές και βραδινές ώρες και σε άλλα μέρη. Ακόμη και τον Μάιο, ακόμη και τις ημέρες που το παιδί ειχε σχολείο, ο Μίχος έστελνε μηνύματα σε «παλιούς» πελάτες.

Τα μηνύματα που τους έστελνε:

12χρονη (Ηλίας Μίχος):  Δεν κατάλαβες ποια είμαι ; Είμαι η …  Το είχαμε κάνει μαζί στο αμάξι και στο σπίτι. Θες να βρεθούμε στο αμάξι στα Σεπόλια με 70 ευρώ; Θα κάνουμε ό,τι θες.

Πελάτης: Είμαι παντρεμένος δεν μπορώ τώρα. Μιλάμε μετά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα