Ο Μελανσόν αρνείται να χάσει: Ανακάλυψε νοθεία στην καταμέτρηση ψήφων!

από fimotro

Χαμός με τα αποτελέσματα των γαλλικών εκλογών

Χαμός με τα εκλογικά αποτελέσματα στις εκλογές της Γαλλίας καθώς το επιτελείο του Μελανσόν κατηγορεί ανοιχτά το υπουργείο Εσωτερικών της χώρας ότι δεν προσμέτρησε στις δυνάμεις της Nupes στους υποψηφίους που από την αρχή είχαν καταγραφεί ως υποψήφιοι της Συμμαχίας της Αριστεράς, στερώντας έτσι από την παράταξη τους 44.120 ψήφους που θα την έφερναν πρώτο κόμμα.

Σε ανακοίνωσή τους δεν αναφέρουν εάν θα προσβάλλουν τα αποτελέσματα του ΥΠΕΣ στο Συμβούλιο Επικρατείας αλλά υπόσχονται ότι εάν νικήσουν την Κυριακή 19/6 θα δημιουργήσουν μια ανεξάρτητη εκλογική αρχή «που θα ξεφορτωθεί τις ανέντιμες πρακτικές του υπουργού Ντερμανέν» (Υπουργός Εσωτερικών).

Καλούν ακόμα τα μέσα ενημέρωσης να δημοσιεύσουν τους δικούς τους υπολογισμούς όπως έκανε η Le Monde, η οποία «διόρθωσε» το υπουργείο Εσωτερικών δίνοντας πρωτιά στην παράταξη του Μελανσόν έναντι του Μακρόν.

Να υπενθυμίσουμε ότι είχε υπάρξει κόντρα ανάμεσα στη συμμαχία Μελανσόν και το γαλλικό υπουργείο Εσωτερικών γιατί αρχικά αρνιόταν να τους αναγνωρίσει στα αποτελέσματα ως ενιαίο κόμμα (λέγοντας αρχικά ότι γράφει τα συστατικά κόμματα και όχι την ομπρέλα).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα