Ο Μαραντζίδης βλέπει τη ΝΔ στο 40% και με μεγάλη διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ

από fimotro

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News


Η συνέντευξη παραχωρήθηκε στο ραδιόφωνο του ΣΥΡΙΖΑ

Για μεγάλη νίκη της ΝΔ… προϊδέασε τους ακροατές του κομματικού σταθμού Στο Κόκκινο, ο καθηγητής και δημοσκόπος Νίκος Μαραντζίδης. Σύμφωνα με την εκτίμησή του η διαφορά που θα προκύψει στις εθνικές εκλογές ανάμεσα στην ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ, θα είναι πολύ μεγάλη.

Οπως είπε μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΥΡΙΖΑ, βλέπει την Νέα Δημοκρατία στην περιοχή του 40% και τον ΣΥΡΙΖΑ κάτω από 30% και τότε, είπε, «μιλάμε για την εγκαθίδρυση με όρους ηγεμονίας της επόμενης ημέρας». Και όχι μόνο θα επηρεάσει μία τετραετία αλλά θα βάλει το πλαίσιο και της μεθεπόμενη 4ετίας, εκτίμησε ο κ. Μαραντζίδης.

«Είναι κρίσιμες αυτές οι εκλογές, όχι μόνο γιατί σταθεροποιούν την φυσιογνωμία ενός δικομματικού συστήματος, που γεννήθηκε στα χρόνια της κρίσης, αλλά και γιατί θα καθορίσουν ενδεχομένως για αρκετά επόμενα χρόνια, τον χαρακτήρα του συσχετισμού δυνάμεων», τόνισε ο καθηγητής του ΑΠΘ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα