Ο Μαντούβαλος νέος πρόεδρος στο βόλεϊ του Ολυμπιακού!

από fimotro

Ο πρώην βουλευτής πήρε την απόφαση να αναμιχθεί στα διοικητικά της αγαπημένης του ομάδας. Ο Πέτρος Μαντούβαλος ανέλαβε το ΤΑΑ Ολυμπιακός και σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα θα συνδράμει οικονομικά και θα πάρει τη θέση του προέδρου.

Όπως τόνισε στη συνέντευξη Τύπου στα γραφεία του ερασιτέχνη “θα βοηθήσω οικονομικά και δεν θα υπάρχει πρόβλημα στον Ολυμπιακό. Θέλουμε να ενισχύσουμε την προσπάθεια του Μιχάλη Κουντούρη. Είμαστε εξάλλου σαν οικογένεια από παλιά στον Ολυμπιακό, από τον αείμνηστο Χάρη και τον γιό Νίκο που είναι μάνατζερ της ομάδας”

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Μιχάλης Κουντούρης επισήμανε ότι όλα τα τμήματα του ερασιτέχνη έχουν ανάγκη από επιφανείς παράγοντες και πρέπει όλοι να βοηθήσουν στο γηπεδικό. Απο τον Δήμο Πειραιά, τους βουλευτές, τους υπουργούς. Άλλα σωματεία που δεν παίζουν καν στην Ευρώπη, έχουν χαρισμένα γήπεδα από το κράτος , κι εμείς με τόσους διεθνείς δεν μπορούμε να στεγάσουμε τις ομάδες μας που είναι και πρωταθλήτριες Ευρώπης”.

Πηγή: fosonline.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα