Ο Λιγνάδης μεταφέρθηκε στο ψυχιατρικό τμήμα του νοσοκομείου Τρίπολης

από fimotro

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News


Στο νοσοκομείο Τρίπολης και συγκεκριμένα στο ψυχιατρικό τμήμα του νοσηλευτικού ιδρύματος μεταφέρθηκε σήμερα το πρωί ο Δημήτρης Λιγνάδης, προκειμένου, να γίνει ψυχιατρική εκτίμηση της κατάστασής του και εν συνεχεία, μετά από μια ώρα οδηγήθηκε και πάλι πίσω στις φυλακές.

Όπως αναφέρει το τοπικό μέσο ενημέρωσης arcadiaportal.gr στο ψυχιατρικό τμήμα του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης οδηγήθηκε το πρωί σήμερα ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, που κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα μετά την πολύωρη απόλογία του για το αδίκημα του βιασμού κατά συρροή, Δημήτρης Λιγνάδης.

O πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής, οδηγήθηκε στο ψυχιατρικό τμήμα του νοσοκομείου σύμφωνα με το πρωτόκολλο που ακολουθείται σε αυτές τις περιπτώσεις προκειμένου να γίνει ψυχιατρική εκτίμηση, παρέμεινε περίπου μία ώρα στο νοσοκομείο και στη συνέχεια οδηγήθηκε και πάλι πίσω στις φυλακές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα