Ο Κούγιας διευκρινίζει τη θέση του σε σχέση με τον Μαρινάκη και την υπόθεση Σεμέδο

από fimotro

Σε διευκρινιστική δήλωση όσον αφορά στην υπόθεση Σεμέδο προχώρησε ο Αλέξης Κούγιας. Με αφορμή υπονοούμενα που δημοσιοποιήθηκαν, όπως αναφέρει, και συνέδεσαν την νομική εκπροσώπηση της 17χρονης που κατήγγειλε τον βιασμό με τη φιλική και επαγγελματική του σχέση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο γνωστός ποινικολόγος ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει σχέση, ούτε και κάποια ενόχληση από την πλευρά του προέδρου του Ολυμπιακού.
Αναλυτικά η δήλωση Κούγια
«Ορισμένοι άνθρωποι που έχουν μάθει να σκέφτονται και να ενεργούν ταπεινά στη ζωή τους δημοσιοποίησαν πονηρές σκέψεις αφήνοντας υπονοούμενα όσον αφορά την αποδοχή από εμένα να αναλάβω την υπεράσπιση των νομικών συμφερόντων της 17χρονης που έπεσε θύμα βιασμού από γνωστό ποδοσφαιριστή και γνωστό επιχειρηματία συγχέοντας με ταπεινό τρόπο αυτή μου την επιλογή με την επαγγελματική και φιλική μου σχέση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.
Αλίμονο, αν οικοδομούσα την σε λίγα χρόνια πεντηκονταετή καριέρα μου με τις προσωπικές μου σχέσεις.

Ποτέ δεν έκανα δημόσιες σχέσεις και εκπτώσεις στην άσκηση του λειτουργήματός μου και πάντοτε ενεργούσα και ενεργώ υπέρ του συμφέροντος αυτών που με εμπιστεύονται ακόμη και με ακραίο, αλλά πάντα νόμιμο τρόπο.
Δηλώνω κατηγορηματικά ότι ουδεμία ενόχληση είχα ούτε από τον Βαγγέλη Μαρινάκη ούτε από το περιβάλλον του και αυτό τιμά και τον ίδιο.
Όσον αφορά την υπόθεση, θα κάνω, όπως πάντα, το καθήκον μου σαν Δικηγόρος Αθηνών Αλέξης Κούγιας, με ό, τι σημαίνει αυτό διαχρονικά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα