Ο Κοτζιάς που υπέγραψε την συμφωνία των Πρεσπών κατηγορεί την κυβέρνηση για υποχωρήσεις!

από fimotro

Τον ρόλο του… Νοστράδαμου δικeδικεί, μεταξύ άλλων, ο Νίκος Κοτζιάς που υπέργαψε την συμφωνία των Πρεσπών. Ο πρώην ΥΠΕΞ επί ΣΥΡΙΖΑ σε μια ακόμα βαθυστόχαστη ανάλυσή του προβλέπει ότι θα υποχωρήσει η κυβέρνηση στα εθνικά μέτωπα.

Ο Κοτζιάς υποστηρίζει ότι γίνονται επιθέσεις σε πρόσωπα που δεν ελέγχονται από το σύστημα και αποσιώπηση των εξελίξεων στη διπλωματική σκηνή. Και συνεχίζει:  «Δείχνει να δέχεται την διαγραφή της Κύπρου ως οντότητας από τους χάρτες του ΝΑΤΟ, έχει ήδη δεχτεί το «Turkaegean», ενώ δείχνει διατεθειμένη να δεχτεί αλλαγές ονομασιών που συνδέονται με την Συνθήκη της Λοζάνης γεγονός που θα διευκολύνει ευθέως τους αναθεωρητές στην Άγκυρα», επισημαίνει στη συνέχεια ο Νίκος Κοτζιάς, κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου για την αντιπολίτευση και δη για την αριστερά.

Διαβάστε την ανάρτησή του:

«Οι επιθέσεις σε πρόσωπα που δεν ελέγχονται από το σύστημα, η αποσιώπηση των εξελίξεων στη διπλωματική σκηνή, σημαίνει ότι η κυβέρνηση της ΝΔ ετοιμάζεται για μεγάλες υποχωρήσεις στα εθνικά μέτωπα. Δείχνει να δέχεται την διαγραφή της Κύπρου ως οντότητας από τους χάρτες του ΝΑΤΟ, έχει ήδη δεχτεί το «Turkaegean», ενώ δείχνει διατεθειμένη να δεχτεί αλλαγές ονομασιών που συνδέονται με την Συνθήκη της Λοζάνης γεγονός που θα διευκολύνει ευθέως τους αναθεωρητές στην Άγκυρα. Ελπίζω να ξυπνήσουν τα κόμματα που βρίσκονται στα αριστερά της ΝΔ ως προς τα εθνικά θέματα, καθώς και οι «υποψήφιοι πρόεδροι» του ΣΥΡΙΖΑ να θυμηθούν την λέξη πατρίδα και πατριωτισμός.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα