Δύο επιβεβαιωμένα κρούσματα στην Γαλλία

Το υπουργείο Υγείας της Γαλλίας ανακοίνωσε απόψε ότι εντοπίστηκαν δύο επιβεβαιωμένα κρούσματα του νέου κοροναϊού, το πρώτο στο Μπορντό και το δεύτερο στην περιοχή του Παρισιού.

Τα κρούσματα αυτά είναι τα πρώτα επιβεβαιωμένα στην Ευρώπη.

Οι γαλλικές αρχές θεωρούν πιθανό ότι θα υπάρξουν και άλλα κρούσματα.

Θα έχουν έτοιμο το νοσοκομείο για τους ασθενείς μέσα σε 10 μέρες στην Κίνα

Μέσα σε χρόνο ρεκόρ θα είναι έτοιμο το  ολοκαίνουργιο νοσοκομείο στην πόλη Ουχάν της Κίνας που θα περιθάλπει όσους μολυνθούν από το νέο κοροναϊό που έχει θέσει σε παγκόσμια εγρήγορση όλους τους φορείς υγείας ανά τον κόσμο.

Μέχρι στιγμής στην πόλη Ουχάν έχουν επιβεβαιωθεί 830 κρούσματα του ιού και 26 νεκροί.  Η Ουχάν μια πόλη  11 εκατ. κατοίκων κι άλλες εννέα πόλεις στην ευρύτερη περιοχή έχουν τεθεί σε καραντίνα και οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό λένε ότι οι ασθενείς σχηματίζουν τεράστιες ουρές επί ώρες στα νοσοκομεία για να υποβληθούν σε εξετάσεις για τον φονικό κοροναϊό ή για θεραπεία. Όπως λένε δεν επαρκούν οι ειδικές στολές προστασίας κι ότι σε ορισμένους γιατρούς δόθηκαν οδηγίες να μην πάνε στη δουλειά τους για να μην κολλήσουν τον ιού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα