Ο Κεγκέρογλου βλέπει και άλλες αποχωρήσεις υποψηφίων

από fimotro

Ο Γιώργος Παπανδρέου  δεν κλείνει το μάτι προς το ΣΥΡΙΖΑ. Το αντίστροφο ακριβώς συμβαίνει, είπε στην ΕΡΤ  ο γραμματέας της ΚΟ του ΚΙΝΑΛ Βασίλης  Κεγκέρογλου.

Ο ίδιος, ο οποίος υπενθυμίζεται ότι απέσυρε την υποψηφιότητα του από τις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ μετά την υποψηφιότητα του Γιώργου Παπανδρέου, είπε: “Η προοδευτική διακυβέρνηση είναι το πράσινο κοινωνικό συμβόλαιο και μια ανθρωποκεντρική ανάπτυξη  και πρόοδος που επιδιώκουμε και που μπορεί να επιτευχθεί αν το Κίνημα Αλλαγής καταφέρει να αλλάξει τους πολιτικούς συσχετισμούς. Το ΚΙΝΑΛ πρέπει να είναι ο ρυθμιστής της προοδευτικής διακυβέρνησης”.

Αυτό που ίσως  δεν έχει γίνει κατανοητό είναι ότι το αύριο θα διαμορφωθεί μετά τις επόμενες εκλογές, συμπλήρωσε ο γραμματέας της ΚΟ του ΚΙΝΑΛ.

Με βάση την «πολιτική ακτινογραφία» των υπολοίπων υποψηφίων, ο κ. Γκεγκέρογλου δεν απέκλεισε και την απόσυρση άλλων διεκδικητών της προεδρίας, από την κούρσα διαδοχής. Ξεκαθάρισε  όμως ότι αυτό έγκειται στην δική τους απόφαση και πρωτοβουλία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα