Ο Γραμματέας Αγροτικών Φορέων της ΝΔ επισκέφθηκε την Ανατολική Αττική

από fimotro

Ο Γραμματέας Αγροτικών Φορέων της Νέας Δημοκρατίας Καρασαρίνης Ανδρέας στο πλαίσιο των περιοδειών του επισκέφτηκε την Τρίτη 29 Νοεμβρίου την Περιφέρεια Ανατολικής Αττικής, συνεχίζοντας μία σειρά από ενημερώσεις σε όλους τους Δήμους της περιοχής. Αναδημοσιεύουμε το δελτίο Τύπου:
Συγκεκριμένα επισκεφτήκαμε:
Στο Δήμο Αχαρνών:
Τον Κτηνοτροφικό Σύλλογο Αττικής «Ο Άγιος Γεώργιος», συζητώντας για τα θέματα που απασχολούν τους κτηνοτρόφους της περιοχής,
Τον Αγροτικό Ανθοκομικό Συνεταιρισμό Φυτοριούχων Αχαρνών στα γραφεία του, όπου είχαμε συζήτηση για τα βασικά θέματα των Ανθοκόμων. Αξίζει να αναφερθεί ότι στη συζήτηση συμμετείχε και ο Πρόεδρος του Ανθοκομικού Συνεταιρισμού Αθηνών.
Στο Δήμο Αγίου Στεφάνου βρεθήκαμε με κτηνοτρόφους και αγρότες της περιοχής, με την προοπτική να μάθουμε τα βασικά θέματα που τους απασχολούν.
Στο Δήμο Ωρωπού επισκέφτηκε:
Το Ελαιοτριβείο Αρμυδιώτη, όπου μάθαμε για την ιστορία του ελαιοτριβείου, καθώς και για τα μελλοντικά πλάνα των ιδιοκτητών του,
τον Ερασιτεχνικό Σύλλογο Αλιέων Ωρωπού «ο Άγιος Γεώργιος»,
το Οινοποιείο Κολιμάτση,
Τον Σύλλογο Επαγγελματιών Παράκτιων Αλιέων Ωρωπού «Ο Άγιος Νικόλαος», όπου ακούσαμε τα βασικά θέματα που απασχολούν τον κλάδο,
Τον παραγωγό ακρόδρυων (Άγγελος Δεβεράκης) στο Συκάμινο Ωρωπού, συνομιλώντας με τους ιδιοκτήτες για τα θέματα απασχολούν τον κλάδο.
Στον Αυλώνα:
Το Οινοποιείο Μπάσης, όπου συνομιλήσαμε με τους ιδιοκτήτες για το μέλλον της επιχείρησης
τον Εξαναγκαστικό Συνεταιρισμό Αυλώνα, όπου μάθαμε για την ιστορία του Συνεταιρισμού, η οποία φέτος συμπληρώνει τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.
Τον Γραμματέα Αγροτικών Φορέων συνόδευαν η Υφυπουργός Τουρισμού Sofia Zacharaki, ο Βουλευτής ΝΔ Νομού Ανατολικής Αττικής Γεώργιος Βλάχος, η πρώτη επιλαχούσα Βουλευτής ΝΔ Ανατολικής Αττικής Βάσω Κόλλια – Vasso Kollia, η πολιτεύτρια Μάγδα Κοντογιάννη, ο Διευθυντής της Γραμματείας Αγροτικών Φορέων @Βασίλης Χριστοδουλάκης, ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΕΠ Ανατολικής Αττικής Τάσος Καρασαρλής, ο Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Αχαρνών – Θρακομακεδόνων Πέτρος Μαρίνης, και ο Αντιπρόεδρος Γιώργος Χριστακόπουλος ο Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Ωρωπού Σπύρος Καυκόπουλος, ο τεχνολόγος γεωπονίας ΔΑΟΚ Ανατολικής Αττικής Ανδρεας Μπεκας, η Ελευθερία Τσακογιάννη και ο Γραμματέας ΜΑΚΙ Παναγιώτης Κόλλιας.
Η Γραμματεία Αγροτικών Θεμάτων συνεχίζει το ποιοτικό έργο που έχει συντελεστεί τα τελευταία τρία χρόνια, με στόχο να είμαστε δίπλα σε κάθε αγρότη, κτηνοτρόφο, αλιέα και κάθε πολίτη που ασχολείται με τον πρωτογενή τομέα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα