Ο Γιώργος Παπαχρήστος βλέπει κατάρρευση ΣΥΡΙΖΑ και ενίσχυση του ΚΙΝΑΛ

από fimotro

Ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τις κυλιόμενες μετρήσεις, για τις εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛ και τις ανησυχίες στον ΣΥΡΙΖΑ δημοσιεύει σήμερα ο Γιώργος Παπαχρήστος στην στήλη του στα ΝΕΑ. Τις αναδημοσιεύουμε ολόκληρες;

Πάλι συνωμότησαν οι εταιρείες δημοσκοπήσεων, μου φαίνεται. Νομίζω ότι λειτούργησε ξανά αυτό το σύστημα που καταγγέλλει συνεχώς το κόμμα της χαράς, ώστε να επαναληφθεί η γνωστή, μονότονη εικόνα, πρώτοι η ΝουΔου και ο Κυριάκος και δεύτεροι ο ΣΥΡΙΖΑ και ο «Λεγάμενος». Αλλιώς, δεν εξηγείται. Εκεί που ο «Λεγάμενος» το είχε στήσει ωραία το θέμα, είχε πείσει τον Τζανακόπουλο, τον Βούτση, τον Σκουρλέτη και τον Ραγκούση πως πήρε την κάτω βόλτα η κυβέρνηση και όπου να ‘ναι ερχόμαστε, τσουπ, προβάλλουν κάτι δημοσκοπήσεις, καινούργιες δημοσκοπήσεις, και να οι 11 μονάδες στο κεφάλι! Και όχι μόνο αυτό, να τον δείχνουν και ότι χάνει κιόλας κάτι «ψιλά» από το ποσοστό που είχε.

Του έχω όμως νέα τού «Λεγάμενου»: πάλι καλά που τον καταγράφουν στο 23%-24% οι εταιρείες, γιατί μια δημοσκόπηση που έγινε για λογαριασμό ενός των υποψηφίων για το αξίωμα του προέδρου του ΚΙΝΑΛ δείχνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κάτω από το 20%, στο 19% συγκεκριμένα. Και ακόμη πιο συγκεκριμένα, αυτά που χάνει δεν πηγαίνουν στη ΝουΔου, αλλά επιστρέφουν στην Κεντροαριστερά, στο ΚΙΝΑΛ. Και είναι πραγματική έρευνα, όχι σαν αυτές που του εμφάνιζε ο επιστήμων Βερναρδάκης και είχε πειστεί ο άνθρωπος προ των εκλογών του 2019 ότι θα έσκιζε τον Κυριάκο.

Πληροφορήθηκα επίσης, πάλι από υποψήφιο για την προεδρία, ότι και η Κουμουνδούρου είχε παραγγείλει έρευνα για τις εσωκομματικές εκλογές στο ΚΙΝΑΛ. Τι να προέκυψε άραγε από αυτή; Φαντάζομαι ότι θα τη δούμε δημοσιευμένη κάπου. Τι; Οχι; Τόσο άσχημα είναι τα νούμερα για το κόμμα; Ελα, δεν το πιστεύω. Συνωμοσία είναι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα