Όχι δεν πήγε στη Ράκα της Συρίας ούτε στη Ζιντάν της Λιβύης, αλλά στο Πολυτεχνείο, στην οδό Πατησίων, για να επισκεφτεί την κλούβα των ΜΑΤ.

Ο Α. Γεωργιάδης φωτογραφήθηκε με τους άνδρες των ΜΑΤ και τους υποσχέθηκε πως την επόμενη των εκλογών η πολιτεία θα βρίσκεται δίπλα τους.

«Πήγα και είδα τα παιδιά των ΜΑΤ, του αληθινούς αυτούς ήρωες της Δημοκρατίας μας, που σχεδόν κάθε βράδυ μάχονται με τους μπαχαλάκηδες για να είμαστε εμείς ασφαλείς», αναφέρει ο κ. Γεωργιάδης σε ανάρτησή του στο Instagram.

Παράλληλα υποστηρίζει πως εκεί βρίσκεται η «καρδιά του “πολέμου” στην περιοχή του Πολυτεχνείου».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Μετά από όλες τις ομιλίες, τις συνεντεύξεις, τις συγκεντρώσεις και τα σπίτια, είχα την μεγαλύτερη Τιμή από όλες. Πήγα και είδα τα παιδιά των ΜΑΤ, του αληθινούς αυτούς ήρωες της Δημοκρατίας μας, που σχεδόν κάθε βράδυ μάχονται με τους μπαχαλάκηδες για να είμαστε εμείς ασφαλείς. Και πήγα στην καρδιά του «πολέμου» στην περιοχή του Πολυτεχνείου. Τα παιδιά αυτά τα έχουμε αφήσει, ως Πολιτεία, ολομόναχα! Από Δευτέρα αυτό θα αλλάξει! Σας το υπόσχομαι! #εμείςΆδωνις

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Άδωνις Γεωργιάδης (@adonis_georgiadis) στις

Στην σχετική ανάρτησή του στο Twitter αναφέρει πως πήγε να δει τους άνδρες των ΜΑΤ «εκεί που γίνονται σχεδόν κάθε βράδυ οι αληθινές μάχες με τους “αναρχικούς” στο Πολυτεχνείο».