Ο Γ. Πατούλης συναντήθηκε με τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Ελευσίνας

από fimotro

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News


Η Ελευσίνα ως Πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης το 2021 βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, με τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Ελευσίνας Αργύρη Οικονόμου, ο οποίος με την ευκαιρία της προσωπικής τους επαφής του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα ως επόμενος Περιφερειάρχης Αττικής.
Στη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Πατούλης, με τη σειρά του, συνεχάρη τον νέο Δήμαρχο για την εκλογή του και εξέφρασε την ικανοποίησή τους για τη φιλοξενία το 2021 της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης από την πόλη της Ελευσίνας.
Στο πλαίσιο αυτό ο κ. Πατούλης, ενημερώθηκε σχετικά με ζητήματα που σχετίζονται με τη μεγάλη αυτή διοργάνωση, καταθέτοντας τη στήριξη της Περιφέρειας Αττικής με στόχο μία επιτυχημένη πανευρωπαϊκή παρουσία και την καλύτερη δυνατή προβολή με τα μέγιστα οφέλη για την Ελευσίνα και την Αττική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα