Ο Γ. Πατούλης συνάντησε τον νεοεκλεγέντα διάδοχό του Θ. Αμπατζόγλου

από fimotro

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News


 

Κύκλο επαφών και συνεργασίας για τα θέματα του Δήμου άνοιξε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, με τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο της πόλης Θεόδωρο Αμπατζόγλου, σε συνάντησή τους στο Δημαρχείο. Με την ευκαιρία, ο κ. Αμπατζόγλου, συνεχάρη επισήμως τον κ. Πατούλη, για την εκλογική του νίκη στην Περιφέρεια Αττικής και αντίστοιχα, ο κ. Πατούλης, τον διάδοχό του στο δημαρχιακό αξίωμα.

Με την ευκαιρία της συνάντησής τους ο νεοεκλεγείς Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, συνεχάρη τον κ. Αμπατζόγλου, του ευχήθηκε καλή θητεία και σημείωσε: «Μετά την ευόδωση των εκλογικών αποτελεσμάτων βάζουμε τα θεμέλια για μία καλή και στενή συνεργασία ανάμεσα στον Δήμο Αμαρουσίου και στην Περιφέρεια Αττικής, ώστε να μην χαθεί και άλλος πολύτιμος χρόνος για τις ανοικτές υποθέσεις του Δήμου που απαιτούν τις ενέργειες και τη στήριξη της Περιφέρειας, και να αποκατασταθούν τα κενά και οι αδικίες της απερχόμενης περιφερειακής διοίκησης».

Ο νεοεκλεγμένος Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου, δήλωσε: «Συναντήθηκα με τον νέο Περιφερειάρχη Αττικής και νυν Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, τον οποίον και συνεχάρην για τη μεγάλη του επιτυχία. Με την ευκαιρία εγκαινιάσαμε έναν κύκλο ενημερωτικών επαφών για τα ζητήματα του Δήμου, μία συνεργασία που θα συνεχιστεί και το επόμενο διάστημα αλλά και μετέπειτα με την Περιφέρεια Αττικής για την προώθηση αναγκαίων για την πόλη έργων».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα