Ο Φουρθιώτης ισχυρίζεται ότι δεν είχε αναθέσει συμβόλαιο θανάτου κατά του Βαξεβάνη

από fimotro

Απάντηση, μέσω του δικηγόρου του Νικόλαου Αναγνωστόπουλου προσπάθησε να δώσει ο παρουσιαστής Μένιος Φουρθιώτης στις καταγγελίες του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη περί «συμβολαίου θανάτου» εναντίον του.

Ο Μένιος Φουρθιώτης αρνείται τις καταγγελίες του Κώστα Βαξεβάνη, χαρακτηρίζοντάς τες «αποκυήματα νοσηρής φαντασίας», ενώ ζητά από τις αστυνομικές και εισαγγελικές αρχές να διερευνήσουν εις βάθος την υπόθεση.

Αναλυτικά η δήλωση:

Ο κ. Βαξεβάνης, με τις χθεσινές του δηλώσεις οι οποίες αρχικώς αναρτήθηκαν στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook και στην συνέχεια αναπαράχθηκαν στο διαδίκτυο, περί του ότι ο εντολέας μου κ. Φουρθιώτης «αναζητούσε στην «πιάτσα» κάποιον, για να εκτελέσει «συμβόλαιο» για αυτόν, με το οποίο προβλέπονταν να πυροβολήσει το ίδιο του το σπίτι, προκειμένου να δείξει ότι κινδυνεύει, αλλά και να χτυπήσει τον κ. Βαξεβάνη και έναν ακόμη δημοσιογράφο του οποίου δήθεν δεν θυμόταν το όνομα, έπληξε βάναυσα την τιμή και την υπόληψη του κ. Φουρθιώτη διαπράττοντας τουλάχιστον το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης.

Ο κ. Φουρθιώτης αρνείται με οργή και αγανάκτηση τα ως άνω αναφερόμενα, καθότι αυτά αποτελούν αποκυήματα νοσηρής φαντασίας, για τα οποία το λόγο πλέον έχει η Ελληνική Δικαιοσύνη στην οποία ο εντολέας μου θα προσφύγει εντός των επομένων ωρών.

Πέραν, τούτων ο εντολέας μου ζητά άμεσα από τις εισαγγελικές και αστυνομικές αρχές να διερευνήσουν εις βάθος την ως συγκεκριμένη υπόθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα