Ο ΕΟΦ απαγόρευσε την κυκλοφορία δυο αντισηπτικών

από fimotro

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News


Ο ΕΟΦ προχώρησε στην απαγόρευση διακίνησης και διάθεσης των βιοκτόνων ANTY CLEAN και “Total Care αντισηπτικό τζελ χεριών”, καθώς τα συγκεκριμένα προϊόντα δεν είναι εγκεκριμένα από τον Οργανισμό, με στόχο την προστασία της δημόσιας υγείας.

Αναλυτικά, η εταιρεία Αντωνιάδης Στυλιανός, που είναι υπεύθυνη για το ANTY CLEAN οφείλει να επικοινωνήσει άμεσα με τους αποδέκτες του προϊόντος και να το αποσύρει από την αγορά, μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα.

Αντίστοιχα, οι εταιρείες S.D FOOD I.K.E και VASSO VDK TRADING, καθώς και κάθε άλλη εταιρεία που διακινεί το “Total Care αντισηπτικό τζελ χεριών”, οφείλουν να επικοινωνήσουν άμεσα με τους αποδέκτες του και να το αποσύρουν από την αγορά μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα.

Υπάρχει επάρκεια σε αντισηπτικά
Πρόσφατα, ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε πει για τα αντισηπτικά: «Η εγχώρια παραγωγή αντισηπτικών που ήταν κάτω από 200.000 τεμάχια ημερησίως στην έναρξη της κρίσης, σήμερα έχει φτάσει σε άνω του 1.300.000 τεμαχίων την ημέρα με τις παρεμβάσεις που έκανε η Κυβέρνηση και χάρη και σε μία τροπολογία που ομόφωνα τα κόμματα ψήφισαν στη Βουλή και τους ευχαριστώ. Ως εκ τούτου, η εγχώρια παραγωγή πια καλύπτει σχεδόν την ημερήσια ζήτηση, συν τις εισαγωγές, η επάρκεια είναι πλήρης. Το πλαφόν των δύο έγινε ήδη τρία τεμάχια ανά πελάτη και σύντομα θα το κάνουμε τέσσερα τεμάχια ανά πελάτη, διότι πλέον υπάρχουν παντού αντισηπτικά, η δε τιμή των αντισηπτικών έπεσε ραγδαία και έτσι σταμάτησε και η σχετική ζήτηση».

«Στα μέσα ενημέρωσης, όπως λέτε, ποτέ πια δεν με ρώτησαν για τα αντισηπτικά σε καμία συνέντευξη, γιατί κανένας πια δεν ασχολείται με τα αντισηπτικά, καθόσον η επάρκεια οδήγησε σε μείωση της τιμής και όλα πλέον κυλούν ομαλά», τόνισε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα