Η προαγωγή αυτή έγινε σε μια περίοδο που η Netflix εκτιμά ότι θα καταγραφεί επιβράδυνση της αύξησης του αριθμού των συνδρομητών της την περίοδο της πανδημίας COVID-19, με συνέπεια τη μείωση της τιμής των μετοχών της κατά 9,5%.

Από τον Ιούλιο μέχρι τον Σεπτέμβριο, η Netflix εκτιμά ότι θα προσθέσει 2,5 εκατομμύρια συνδρομητές στο πελατολόγιο της σε παγκόσμιο επίπεδο. Οι αναλυτές ανέμεναν κατά μέσο όρο 5,3 εκατομμύρια συνδρομητές.

Ποιος είναι ο Τεντ Σαράντος

Ο Τεντ Σαράντος γεννήθηκε στην Αριζόνα και ήταν το 4ο από τα συνολικά πέντε παιδιά της οικογένειάς του. Ο πατέρας του ήταν ηλεκτρολόγος και η μητέρα του ασχολείτο με τα οικιακά. Η οικογένεια με τη σαμιώτικη καταγωγή βρέθηκε στις ΗΠΑ όταν μετανάστευσε εκεί ο ο προπάππους του Τεντ. Το πραγματικό επίθετο της οικογένειας ήταν «Καρυωτάκης», όμως στην Αμερική το άλλαξαν σε «Σαράντος».

Το ενδιαφέρον του Τεντ Σαράντος για τη βιομηχανία του θεάματος ξεκίνησε όταν, ως μαθητής ακόμα, πήρε συνέντευξη από τον ηθοποιό Εντ Άσνερ ο οποίος εκείνη την εποχή βρισκόταν στην Αριζόνα για κάποια γυρίσματα. Ο Άσνερ γνώρισε τον Σαράντος και σε άλλους ηθοποιούς και παραγωγούς και έτσι ενίσχυσε το ενδιαφέρον του για την ψυχαγωγία και τη δημοσιογραφία.

Η συνεργασία του με το Netflix άρχισε το 2000 όπου επί 20 έτη υπήρξε υπεύθυνος περιεχομένου της πλατφόρμας και πλέον αναλαμβάνει τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου.

Με πληροφορίες από: Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, wikipedia…