Ο εκπρόσωπος της ΝΔ για την ημέρα κατά του Φασισμού

από fimotro

«Τιμούμε σήμερα τη διεθνή ημέρα κατά του φασισμού και του αντισημιτισμού έχοντας πετύχει ως χώρα, η πρώτη στην Ευρώπη, τόσο την πολιτική, όσο και την ποινική καταδίκη των υμνητών του Ναζισμού« αναφέρει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Τάσος Γαϊτάνης για τη διεθνή ημέρα κατά του Φασισμού και του Αντισημιτισμού.

«Η προσπάθεια όμως της εκρίζωσης της φασιστικής συμπεριφοράς απο την κοινωνία μας συνεχίζεται. Τα τελευταία γεγονότα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο δείχνουν οτι μπορεί το προσωπείο να αλλάζει, αλλά ο φασισμός υπάρχει και έχει το ίδιο περιεχόμενο.

Η καταπολέμηση των ανισοτήτων, της βίας και της μισαλλοδοξίας, η επικράτηση του κράτους δικαίου και η χρήση του ορθού πολιτικού λόγου είναι τα δικά μας όπλα. Θα συνεχίσουμε αυτή την προσπάθεια με μεγαλύτερη ένταση και είμαστε σίγουροι οτι θα την κερδίσουμε»τονίζει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα