Ο εισαγγελέας στη Δίκη των “28” προτείνει την αθώωση του Βαγγέλη Μαρινάκη

από fimotro

Την ενοχή ποδοσφαιριστών (Μπάρμπας, Παυλίδης) και παραγόντων της Βέροιας (Αρβανιτίδη, Λάναρη) για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό πρότεινε ο εισαγγελέας στη δίκη των 28, Χαράλαμπος Λακαφώσης. Ο εισαγγελέας της έδρας -μεταξύ άλλων- έκρινε αθώο και τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη. Για τους ποδοσφαιριστές της Βέροιας, ο Χ. Λακαφώσης ανέφερε ότι “είχαν προκλητικά απαθή στάση στο πρώτο και 3ο γκολ του Ολυμπιακού”.

Εκτός από τον Βαγγέλη Μαρινάκη αθώους έκρινε τους: Γιώργο Σαρρή, Θόδωρο Κουρίδη, Αριστείδη Σταθοπουλο, Γιάννη Παπακωνσταντίνου, Νίκο Προύντζο, Γιώργο Δούρο, Θανάση Μπριάκο, Γιώργος Σπανό, Γιάννη Αγγελόπουλο, Σα Πίντο Κώστα Ιωαννίδη, Ιωάννη Κάμπαξη, Απόστολο Αμπάρκιολη, Θανάση Γιάχο, Ηλία Σπάθα.

Αντίθετα, πρότεινε την ενοχή του πρώην διαιτητή, Βαγγέλη Δημητρόπουλου, για τον αγώνα Κυπέλλου του 2012 ανάμεσα στην Παναχαϊκή και τον Ολυμπιακό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα