Ο δήμαρχος Γαλατσίου ευχαρίστησε δημόσια τον Γρ. Δημητριάδη για το έργο ζωής

από fimotro

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News


Ένα έργο ζωής αναβιώνει στο Γαλάτσι μετά από συντονισμένες ενέργειες για να ξεπεραστούν εμπόδια και γραφειοκρατικές «ανηφόρες».

Όπως γνωστοποίησε ο δήμαρχος Γαλατσίου Γιώργος Μαρκόπουλος για τα επόμενα 10 χρόνια, ο Δήμος Γαλατσίου κέρδισε επάξια το δικαίωμα να χρησιμοποιεί και να αξιοποιεί όπως νομίζει το σύνολο των εγκαταστάσεων του ΠΑΛΑΙ.

«Δεν ήταν μια διαδρομή εύκολη. Τα τελευταία χρόνια χρειάστηκε σκληρή δουλειά ώστε μέρα με τη μέρα να ξαναδώσουμε ζωή σε αυτόν τον υπέροχο χώρο. Κι από εκεί που επί 11 χρόνια ρήμαζε, είχε μείνει ένα κουφάρι σύμβολο μιας χαμένης ευκαιρίας για την πόλη μας, καταφέραμε πριν από την πανδημία να το επισκέπτονται 1500 άνθρωποι τη μέρα, εκατοντάδες από τους οποίους παιδιά για αθλητικές ή πολιτιστικές δραστηριότητες» ανέφερε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Γαλατσίου.

Στην ανάρτησή του στο διαδίκτυο, ο κ. Μαρκόπουλος ευχαριστεί ιδιαίτερα «τον Γενικό Γραμματέα της κυβέρνησης κ. Γρηγόρη Δημητριάδη, για την πολύτιμη και καθοριστική αρωγή του καθώς και τους συνεργάτες του κα. Διαμάντη και κ. Κατσαούνο»: «Αυτονόητο είναι βέβαια το ευχαριστώ προς τον Πρόεδρο της ΕΤΑΔ κ. Στέφανο Βλαστό και τη συνεργάτη του κα. Αμανατίδου, με τον οποίον είχαμε μια πολύ εποικοδομητική συνεργασία όλο αυτό το διάστημα, με αμοιβαία κατανόηση, η οποία μας οδήγησε στην υπογραφή της σύμβασης».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα