Ο δικηγόρος του Άκη απαντά για τη νέα παραπομπή του

από fimotro

«Είναι ανώφελο να χρησιμοποιείται ο κ. Τσοχατζόπουλος ως εξιλαστήριο θύμα σε υποθέσεις δημοσίου συμφέροντος» ανέφερε σε δήλωση του ο δικηγόρος του Άκη Τσοχατζόπουλου, Γιάννης Παγορόπουλος με αφορμή τη νέα δικογραφία που διαβιβάστηκε στη Βουλή χτες για την υπόθεση Siemens.

Αναλυτικά από το γραφείο του πληρεξούσιου δικηγόρου του κ. Τσοχατζόπουλου, Γιάννη Παγορόπουλου, εκδόθηκε η ακόλουθη δήλωση:

«…Ο πρώην ΥΠΕΘΑ κος Άκης Τσοχατζόπουλος ευρίσκεται πια σε προχωρημένη ηλικία και σε δεινή φυσική κατάσταση εξαιτίας των πολλών και σοβαρών προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει. Είναι λοιπόν ανώφελο να χρησιμοποιείται και πάλι από διαφόρους επιτήδειους, ως το εξιλαστήριο θύμα σε υποθέσεις δημοσίου συμφέροντος.

Όσο για τη συγκεκριμένη υπόθεση ΕΡΜΗΣ απλώς αναφέρω ότι κατά το ερευνώμενο από τις Αρχές χρονικό διάστημα 2001 – 2006 είχε ήδη μετακινηθεί στο υπουργείο Ανάπτυξης, Ενέργειας, Βιομηχανίας και Τουρισμού από τα μέσα του 2001…».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα