Ο δικηγόρος της Πισπιρίγκου αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να εμπλέκονται άλλα άτομα

από fimotro

Σε κακή ψυχολογική κατάσταση, όπως κάθε άτομο που στερείται την προσωπική του ελευθερία, βρίσκεται η Ρούλα Πισπιρίγκου σύμφωνα με το νέο δικηγόρο της Όθωνα Παπαδόπουλο, ο οποίος πήγε σήμερα στη ΓΑΔΑ για να μιλήσει μαζί της.

«Υπάρχει μια ταραχή και σύγχυση. Νοιώθει ότι παλεύει μόνη της.»

Σχτεικά με τα στοιχεία που εστιάζουν είπε ότι «έχουμε κάποια πράγματα που ερευνούμε. Έχουμε κάποιες υποψίες για το τι μπορεί να έχει συμβεί. Θα τα ερευνήσουμε.»

«Η θέση της εξακολουθεί να είναι ότι αρνείται την ενοχή της ούτε δέχεται την κατηγορία που της αποδίδεται. Η ψυχολογική της κατάσταση είναι κακή. Θεωρεί ότι σαν μάνα που έχει χάσει το παιδί της θα έπρεπε να δέχεται τη συμπαράσταση και όχι τις κατηγορίες που εκτοξεύονται σε βάρος της», είπε ο δικηγόρος της 33χρονης.

Και προσέθεσε: «Θεωρεί ότι είναι μόνη της στον αγώνα που κάνει για να βρει ποιοι ήταν οι λόγοι που οδήγησαν σε αυτά τα καταστροφικά αποτελέσματα. Η κουβέντα της ήταν αυτή ακριβώς ‘παλεύω μόνη μου’.»

Ανοιχτό αφήνει το ενδεχόμενο να έχουν γίνει λάθος χειρισμοί κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της Τζωρτζίνας ή να εμπλέκονται άλλα άτομα.

«Υπάρχει κάτι που ίσως είναι μπροστά μας και δεν το έχουμε δει ακόμη», υποστηρίζει η Πισπιρίγκου, ωστόσο δεν αμφισβητεί τα αποτελέσματα των εργαστηρίων. Όπως φαίνεται θεωρεί ότι μπορεί να έχει γίνει κάποιο λάθος στην ερμηνεία των αποτελεσμάτων των εξετάσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα