Ο Χρ. Μπουτσικάκης παίζει δυνατά για την πρώτη θέση στην Α΄ Πειραιά

από fimotro

Οικογενειακός φίλος του Κ. Μητσοτάκη κατεβαίνει για πρώτη φορά στις εκλογές

Αν και υπάρχει δρόμος μέχρι τις εθνικές εκλογές, ένα πρόσωπο που φαίνεται ότι θα παίξει σημαντικό ρόλο στην Α’ Πειραιά, στην οποία η ΝΔ θα βγάλει 3 ή 4 έδρες, είναι ο Χριστόφος Μπουτσικάκης, που αποτελεί προσωπική επιλογή του Κ. Μητσοτάκη με τον οποίο διατηρεί οικογενειακή φιλία. Ο Χριστόφορος Μπουτσικάκης κατάγεται από τα Χανιά της Κρήτης και γεννήθηκε στις 28 Μάρτιου του 1980 στον Πειραιά όπου και μεγάλωσε.

Σπούδασε στο τμήμα Ναυτιλιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιά και στο Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος Επικοινωνία & Δημόσιες Σχέσεις.

Παράλληλα με τις σπουδές του δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά στον χώρο της εστίασης, συμβάλλοντας στην οικογενειακή του επιχείρηση στο Μικρολίμανο του Πειραιά. Μεγαλώνοντας ανέπτυξε τις δικές του επιχειρηματικές δραστηριότητες και στον τομέα του τουρισμού, ειδικότερα στις ενοικιάσεις αυτοκινήτων και τις μεταφορές.

Η πολιτική σταδιοδρομία του ξεκίνησε από τα φοιτητικά χρόνια όντας ενεργό μέλος της Δ.Α.Π. του Πανεπιστημίου Πειραιά και αργότερα της Οργάνωσης Νέων της Νέας Δημοκρατίας.

Πάντοτε όμως και παράλληλα με την επιχειρηματική του εξέλιξη παρακολουθούσα και ενημερωνόταν για την πολιτική πορεία της χώρας και τα κοινά του Πειραιά.

Στηρίζοντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη από την πρώτη στιγμή και ανταποκρινόμενος στο κάλεσμά του για αλλαγή και ανανέωση του κόμματος και της χώρας δοκιμάστηκε στην εσωκομματική διαδικασία όπου και εκλέχθηκα μέλος της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος τον Απρίλιο του 2016.

Σήμερα αποτελεί ένα από τα μεγάλα φαβορί για τη ΝΔ στην Α’ Πειραιά. Πολλοί μάλιστα επισημαίνουν ότι μπορεί να έρθει πρώτος. Η στήριξη του Κ. Μητσοτάκη στο πρόσωπό του είναι σημαντική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα