Ο βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Μπογδάνος μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6 σχολίασε τη δήλωση του Άδωνι Γεωργιάδη για πιθανό χρηματισμό των Τσίπρα και Πολάκη στην υπόθεση της Novartis.

“Το μέγεθος της λάσπης, της χολής και της διαβολής που έχει φάει ο Άδωνις, είναι πάρα πολύ δύσκολο για κάποιον πολίτη, για κάποιον ακροατή μας να το καταλάβει. Πρέπει να είσαι στην καταιγίδα μέσα για να καταλάβεις τι θα πει να σε βγάζουν στα μανταλάκια και να λένε αυτός είναι κλέφτης, αυτός είναι καταχραστής, αυτός είναι απατεώνας. Συνεπώς ακόμα κι αν υπάρχει κάποια υπερβολή στη διατύπωση του Άδωνι, αν βάλει κανείς τον εαυτό του στη θέση του μετά από πολλούς μήνες, χρόνια σχεδόν αυτής της ιστορίας, θα αντιληφθεί ότι είναι δύσκολο να είσαι Παναγία στις διατυπώσεις σου, όταν υπάρχει αυτή η ένταση και η ένταση της λάσπης, ως εκ τούτου ακόμα κι αν υπήρξε μία δόση υπερβολής, αυτή την δόση υπερβολής την εντάσσω μέσα σε ένα γενικότερο κλίμα και αυτό το κλίμα πρέπει να σας πω ότι δεν με ευχαριστεί και με προβληματίζει” είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μπογδάνος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα