Ο Απόστολος Πόντας με νεότερους και εμπειρότερους και στην 1η κοινότητα Πειραιά

από fimotro

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News


Ο Απόστολος Πόντας,  και “στα βράχια της Πειραϊκής”, με ανθρώπους κάθε γενιάς, για να αλλάξουν όλοι μαζί, γενιά στην πολιτική!
Η Επανάληψη δεν συνιστά τυχαίο γεγονός. Μετά τα νησιά, την 5η, την 4η και την 3η κοινότητα Πειραιά, σειρά εχθές είχε η 1η κοινότητα να ανταποκριθεί στο κάλεσμα του υποψήφιου βουλευτή, με το Κίνημα Αλλαγής, στην περιφέρεια της Ά Πειραιά και Νήσων.
Νεότεροι και εμπειρότεροι, συζήτησαν, αντάλλαξαν απόψεις και μοιάζει τελικά όλοι μαζί να συστρατεύονται στο όραμα του Απόστολου Πόντα για μια περιφέρεια Ά Πειραιά, πρωταγωνιστή!
“Θέλουμε για την περιφέρεια μας, για τον Πειραιά, περισσότερα. Θέλουμε έναν Πειραιά που θα εμπνέει του νέους, ένα Πειραιά Δημοκρατικό, Προοδευτικό, Ανθρώπινο! ” τόνισε, μεταξύ άλλων, ο υποψήφιος βουλευτής, σε ένα κοινό με ηλικιακό μείγμα που δείχνει ότι το Κίνημα Αλλαγής, εκτός από παρελθόν και παρόν, έχει και μέλλον.
Σήμερα 4/07, στις 20:00, στο φουαγιέ του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, ο Απόστολος Πόντας έχει την κεντρική προεκλογική του ομιλία. Αναμένουμε τόσο τις θέσεις του, όσο και το κοινό ενός ΚΙΝ.ΑΛ που ο Απόστολος Πόντας μας έχει συστήσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα