Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News


Μετά τις “επιτυχείς” προβλέψεις του στις τελευταίες εκλογές που “έβλεπε” κλείσιμο της ψαλίδας μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ ξαναχτυπά με νέα… χαριτωμένη και εξόχως διασκεδαστική ανάρτηση, πάλι για εκλογές που “βλέπει”, μάλλον, στον ύπνο του.

Ο λόγος, φυσικά, για τον Βαγγέλη Αντώναρο, ο οποίος προβλέπει(!) πρόωρες εκλογές μέσα στο δεύτερο εξάμηνο του 2020.

Διαβάστε και απολαύστε, την ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook: 
Προσωπικά δεν έχω αμφιβολίες ότι θα έχουμε πρόωρες εκλογές — και μάλιστα μέσα στο δεύτερο εξάμηνο του 2020. Οι λόγοι πολλοί — ο κυριότερος είναι όντως το “κάψιμο” της απλής αναλογικής. Αλλά πολλά θα εξαρτηθούν, κατά την άποψη μου, από τη ( δυστυχώς προβλέψιμη) όξυνση του προσφυγικού. Οι αριθμοί τα λένε όλα. Η όλο και εντονότερη ( αλλά για την ώρα αναποτελεσματική) κριτική του Μητσοτάκη προς τους υπόλοιπους Ευρωπαίους επίσης. Βλέπω μια ακτιβιστική αντιμετώπιση του θέματος από τους κρατούντες με υποσχέσεις και…προσλήψεις προσωπικού που δεν οδηγεί πουθενά. Αντίθετα: Δημιουργεί πρόσκαιρες προσδοκίες που δεν μπορούν να εκπληρωθούν. Πότε θα γίνουν εκλογές ακριβώς — ενδείξεις θα μας δώσουν η εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας και ο χρόνος κατάθεσης του νέου εκλογικού νόμου. Ξέρω τι σας λέω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα