Ο αγαπημένος ηθοποιός Νίκος Ξανθόπουλος βγήκε από την εντατική

από fimotro

Για έναν ολόκληρο μήνα βρέθηκε ο Νίκος Ξανθόπουλος στη μονάδα εντατικής θεραπείας, με σοβαρά καρδιολογικά προβλήματα. Ο αγαπημένος μας ηθοποιός έδειξε σημάδια βελτίωσης και από χθες νοσηλεύεται σε απλή κλίνη όπου και θα συνεχιστεί η θεραπεία του.

Πριν έναν μήνα, ο 88 καλλιτέχνης, ο οποίος έχει αντιμετωπίσει και κατά το παρελθόν προβλήματα με την καρδιά του, είχε μεταφερθεί εσπευσμένα σε ιδιωτική κλινική στο Αιγάλω. Οι γιατροί έκριναν ότι η κατάσταση του ήταν σοβαρή και αποφάσισα την εισαγωγή του στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Όλο αυτό το διάστημα είχε στο πλευρό του την οικογένεια του, τη σύζυγο του, τα παιδιά του και τα εγγόνια του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας On Time, δεν υπάρχει ακόμα κάποια σαφή πρόβλεψη σχετικά με το πότε θα μπορέσει ο Νίκος Ξανθόπουλος να πάρει εξιτήριο και να επιστρέψει στο σπίτι του. Προς το παρόν θα παραμείνει στην κλινική για να ολοκληρώσει τη θεραπεία του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα