Νίκος Τσουμάνης: Όλα δείχνουν αυτοκτονία του ποδοσφαιριστή

από fimotro

Αυτοκτονία ή εγκληματική ενέργεια ήταν το ερώτημα που έπρεπε να απαντηθεί, γύρω από τον τραγικό θάνατο του ποδοσφαιριστή του Μακεδονικού Νίκου Τσουμάνη. Η αστυνομία φαίνεται πως καταλήγει στο πρώτο.

Η αστυνομία ερεύνησε από το πρωί της Τρίτης (05.10.2021) κάθε πτυχή γύρω από τον τραγικό θάνατο του ποδοσφαιριστή του Μακεδονικού Νίκου Τσουμάνη, αφήνοντας… όλα τα ενδεχόμενα.

Το πόρισμα του ιατροδικαστή έδειξε ασφυξία και σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr η έρευνα των Αρχών οδηγεί αυτή τη στιγμή στο συμπέρασμα πως δεν υπήρξε ανθρωποκτονία.

Τα στοιχεία που συνέλεξαν οι αστυνομικοί δεν παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια. Το κάθισμα ήταν αρκετά πίσω και σε τέτοιο σημείο που δεν δικαιολογεί παρουσία άλλου ατόμου. Να αναφέρουμε ακόμα πως τα δεματικά καλωδίων (tie wrap) που χρησιμοποιήθηκαν ήταν τέσσερα. Η υπόθεση “μεταφέρθηκε” στο τοπικό αστυνομικό τμήμα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα