Νικολάου για Πολάκη: Να τον χαίρονται στον ΣΥΡΙΖΑ τον φασίστα βουλευτή

από fimotro

Μετά τις προγραφές δημοσιογράφων, δικαστών, τραπεζιτών και δημοσίων λειτουργών ο Παύλος Πολάκης έδωσε στη δημοσιότητα και τη διεύθυνση του σπιτιού της Σοφίας Νικολάου προκαλώντας την έντονη αντίδρασή της. Οπως τονίζει καθιστά τον Παύλο Πολάκη υπεύθυνο για ότι συμβεί στην ίδια ή σε μέλος της οικογενείας της.
Συγκεκριμένα, σε ανάρτησή της αναφέρει ότι «δεν χρειαζόταν η Καθαρή Δευτέρα για να καταλάβουμε πόσο βρόμικος, άθλιος κι επικίνδυνος άνθρωπος είναι ο Πολάκης» προσθέτοντας πως «ο τιποτένιος δεν δίστασε να δημοσιοποιήσει στο Facebook την ακριβή διεύθυνση του σπιτιού μου, στο οποίο μένω με τον σύζυγό και τα δύο μου παιδιά».
Τονίζοντας ότι με αυτό τον τρόπο «με καθιστά δηλαδή άμεσο στόχο για κάθε τρελό ακόλουθο του κ. Πολάκη, ποινικών και τρομοκρατών» υπογραμμίζει «αυτές τις τακτικές ακολουθεί ο φαιοκόκκινος φασίστας βουλευτής. Να τον χαίρονται στον ΣΥΡΙΖΑ».

Και καταλήγει: «Δηλώνω ότι τον καθιστώ υπεύθυνο αν συμβεί οτιδήποτε σε εμένα και την οικογένειά μου. Χρυσαυγίτη Παύλο Πολάκη, ανέχτηκα πολλές προσωπικές προσβολές και επιθέσεις. Αντέχω γιατί σε έχω. Αλλά τώρα που θέτεις σε κίνδυνο την οικογένειά μου σου δηλώνω ότι θα κάνω τα πάντα για να σε σβήσω πολιτικά.»\
Σημειώνεται πως η Σοφία Νικολάου έχει βρεθεί στο στόχαστρο του Παύλου Πολάκη ο οποίος έχει εξαπολύσει προσωπική επίθεση με τους γνωστούς ανοίκειους χαρακτηρισμούς με τους οποίους συνοδεύει τις αναρτήσεις του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα