Νέος Γραμματέας της ΝΔ ο Παύλος Μαρινάκης

από fimotro

“Δεσμεύομαι για κόμμα ανοιχτό, σύγχρονο και ουσιαστικά κοινωνικό”

O Παύλος Μαρινάκης είναι ο νέος Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας, μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος.

«Αποτελεί τεράστια τιμή και ευθύνη αυτή η θέση» σημείωσε κατά την πρώτη τοποθέτησή του ως Γραμματέας της ΝΔ, ο Παύλος Μαρινάκης, κατά τη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας με αντικείμενο την εκλογή του νέου Γραμματέα του κόμματος.

Συνεχίζοντας ο κ. Μαρινάκης τόνισε ότι «δεσμεύομαι για ένα κόμμα ανοιχτό, σύγχρονο και ουσιαστικό κοινωνικό. Που θα δίνει ίσες ευκαιρίες σε όλους και όλες, χωρίς κοινωνικούς. Ένα κόμμα που δεν θα διστάζει στιγμή να αντιπαρατεθεί με λαϊκιστές και βέβαια ένα κόμμα νικηφόρο, για τις μεγάλες νίκες που έρχονται». Στέκομαι με απεριόριστο σεβασμό απέναντί σας και σας υπόσχομαι να παραδώσουμε στις επόμενες γενιές μια ΝΔ, ακόμη πιο ανοιχτή, πιο μεγάλη, μια ΝΔ για όλους. Πάμε όλοι μαζί για τις νίκες που έρχονται για όλους τους Έλληνες».

Υπενθυμίζεται ότι η ανάδειξη του Γραμματέα θα γινόταν μετά το Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, ωστόσο, αυτό αναβλήθηκε λόγω της πανδημίας. Είναι γνωστό εδώ και καιρό ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει προτείνει τον Παύλο Μαρινάκη για νέο Γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας.

Ποιος είναι ο Παύλος Μαρινάκης
Ο Παύλος Μαρινάκης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα και σπούδασε στη Νομική του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης. Από το 2012 είναι δικηγόρος Αθηνών με ειδίκευση στο Ποινικό Δίκαιο. Μετά την επανίδρυση της ΟΝΝΕΔ διατέλεσε αντιπρόεδρος της Οργάνωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα