Νέο προεκλογικό «δώρο»: Ανακοίνωσαν τα αποτελέσματα για 7.949 θέσεις στους ΟΤΑ

από fimotro

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News

Αλλη μια προεκλογική κίνηση από την κυβέρνηση που ανακοίνωσε τα αποτελέσματα για 7.949 θέσεις στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Σήμερα εκδόθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα της Προκήρυξης ΑΣΕΠ 3Κ/2018 (ΦΕΚ 4/2-2-2018, 9/9-2-2018, 10/16-2-2018 & 12/6-3-2018 Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ), για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας, μεταξύ άλλων, 7.949 θέσεων τακτικού προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης σε ΟΤΑ α΄ βαθμού, Συνδέσμους και Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου αυτών καθώς και σε Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου των ΟΤΑ (Υπουργείο Εσωτερικών).

Στους πίνακες που ανακοίνωσε το ΑΣΕΠ και οι οποίοι θα αποσταλλούν στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση αλλά και θα αναρτηθούν στη «ΔΙΑΥΓΕΙΑ», αναφέρονται τα ονόματα των επιτυχόντων αλλά και των αποτυχόντων. Οι τελευταίοι, για λόγους προσωπικών δεδομένων, εμφανίζονται με το barcode που αντιστοιχεί στον καθένα.

Σύμφωνα με απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι απορριπτέοι υποψήφιοι εμφανίζονται με το δωδεκαψήφιο γραμμωτό κώδικα οπτικής αναγνώσεως (barcode).

Όποιοι από τους υποψήφιους πάντως θέλουν να μπουν στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ θα δυσκολευτούν γιατί αυτή λόγω της κίνησης δεν ανταποκρίνεται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα