Νέο λάθος Τσίπρα: “Ναι μεν αλλά” για το γλέντι Πολάκη

από fimotro

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News


“Ήταν λάθος, αλλά… επαρκείς οι εξηγήσεις του”, είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ!

Σε νέο στρατηγικό πολιτικό λάθος σε σχέση με τον Πολάκη υπέπεσε ο Α. Τσίπρας, ο οποίος χαρακτήρισε ως «αρνητική εικόνα» την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη να είναι σε τραπέζι με φίλους στα Χανιά, παρά την καραντίνα, αλλά την ίδια στιγμή κάλυψε τον βουλευτή του, λέγοντας πως οι εξηγήσεις που έδωσε «ήταν επαρκείς». Είναι  προφανές ότι ο Τσίπρας πιεζόμενος από τους σκληρούς κομματικούς, απομακρύνεται από τον μεσαίο χώρο και τους αναποφάσιστους ψηφοφόρους, επιστρέφοντας τον ΣΥΡΙΖΑ στις λογικές του κόμματος την περίοδο που ήταν κοντά στο 3%.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και στη Μάρα Ζαχαρέα κι ερωτηθείς για την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη να έχει σπάσει την καραντίνα στα Χανιά, σημείωσε πως «ήταν μια αρνητική εικόνα», την χαρακτήρισε «λάθος», αλλά παράλληλα σημείωσε πως ήταν επαρκείς οι δικαιολογίες του πρώην αναπληρωτή υπουργού υγείας.

«Ως γιατρός είχε κάνει τεστ πριν από 30 ώρες και το πρωί έκανε χειρουργείο και επειδή δεν είχε πουθενά αλλού να πάει, πήγε σε ένα φιλικό σπίτι να γευματίσει. Αυτό δεν είναι καθόλου αρνητικό, το αρνητικό είναι η ανάρτηση του, διότι αυτό είναι μια προτροπή στον κόσμο ότι εντάξει δε χρειάζεται να τηρούμε τα μέτρα. Ήταν λάθος όσον αφορά την ανάρτηση, όσον αφορά την εξήγηση όμως η εξήγηση είναι επαρκής. Ένας γιατρός που βρίσκονταν μέσα στο χειρουργείο και έχει κάνει τεστ τις τελευταίες ώρες είναι προφανές ότι δεν είναι κίνδυνος και δεν είναι επικίνδυνος για να διαδώσει τον ιό» είπε ο Αλέξης Τσίπρας.

ΝΔ: Ο Τσίπρας κάλυψε τον Πολάκη, προτρέποντας “παρανομείτε αλλά κρυφά”

Την τηλεοπτική συνέντευξη του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σχολίασε η ΝΔ. «Αν κάτι συγκρατήσαμε από την ασυνάρτητη συνέντευξη του κ. Τσίπρα είναι η πλήρης κάλυψη στον κ. Πολάκη», αναφέρει σε σχόλιό της η ΝΔ. Και επισημαίνει: «Δεν τον ενόχλησε η παράνομη πράξη αλλά η δημοσιοποίησή της. Και αφού δεν την καταδικάζει, την καλύπτει. ‘Παρανομείτε αλλά στα κρυφά’ λέει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τη στιγμή που η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών δείχνει υπευθυνότητα.

Αυτός ήταν πάντα. Και μένει πάντα ίδιος και ανεύθυνος».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα