Νέο γκάλοπ Pulse: Με 12% διαφορά προηγείται η ΝΔ (κάρτα)

από fimotro

Και στη δημοσκόπηση της Pulse για τον ΣΚΑΪ επιβεβαιώνεται ότι δεν υπάρχει καμία σοβαρή διαφοροποίηση στο πολιτικό σκηνικό, με τον ΣΥΡΙΖΑ να μην μπορεί να ασκήσει με αξιοπιστία και σοβαρότητα τα αντιπολιτευτικά του καθήκοντα με αποτέλεσμα η ΝΔ να μην έχει σοβαρό αντίπαλο, τουλάχιστον αυτή την περίοδο. Στα αξιοσημείωτα ότι “τσιμπάει” το ΚΙΝΑΛ σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ. Ισχυρή η επιρροή του Κ. Μητσοτάκη στην καταλληλότητα για την πρωθυπουργία. Αναλυτικά οι κάρτες:

Σύμφωνα δε με την έρευνα, το 56% των πολιτών που δεν δέχονται να εμβολιαστούν απαντώντας σε σχετική ερώτηση ξεκαθαρίζουν ότι τίποτε δεν πρόκειται να τους μεταπείσει. Πάντως, πάνω από επτά στους 10 πολίτες απαντούν ότι έχουν κάνει τουλάχιστον μια δόση του εμβολίου.

Ειδικότερα, στην ερώτηση «έχετε κάνει τουλάχιστον μια δόση του εμβολίου για τον κορωνοϊό… ή πότε θα τον κάνετε;» το 73% των ερωτηθέντων απαντά ότι έχει κάνει τουλάχιστον μια δόση, το 15% δηλώνει δεν ξέρω/δεν απαντώ, το 7% απαντά ότι δεν έχει κάνει και δε θα κάνει, ενώ το 5% ότι δεν έχει, αλλά θα κάνει αργά ή γρήγορα.

Όσον αφορά την ερώτηση ποιος τρόπος θα μπορούσε να πείσει –ίσως- περισσότερο όσους δεν εμβολιάζονται να εμβολιαστούν, μόλις το 1% απαντά η επιδείνωση των δεικτών της πανδημίας, 1% απαντά να το προτείνουν ιστοσελίδες ή μέσα που εμπιστεύονται, 8% να το προτείνουν άνθρωποι της θρησκείας που εμπιστεύονται, 5% περισσότερες διαβεβαιώσεις – μελέτες (αυθόρμητη απάντηση), 8% δηλώνει να είναι υποχρεωτικό στην εργασία τους, 6% «κάτι άλλο», ενώ το 56% των ερωτώμενων απαντά «τίποτα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα