Νέο γκάλοπ: Μόλις 0,5% έχασε η ΝΔ από τις αποκαλύψεις για τις υποκλοπές

από fimotro

Και η δημοσκόπηση της GPO επιβεβαιώνει το άνετο προβάδισμα της ΝΔ και του Κ. Μητσοτάκη

Η πρώτη πανελλαδική δημοσκόπηση που συμπεριλαμβάνει τις αποκαλύψεις για τις υποκλοπές δημοσιεύεται σήμερα στα Παραπολιτικά και επιβεβαιώνει ότι στην ατζέντα των εκλογών μεγαλύτερη σημασία για τους πολίτες θα έχει η καθημερινότητα και τα προβλήματα με την ακρίβεια παρά οι παρακολουθήσεις και όλα δημοσιοποιούνται σχετικά με αυτές.

Η Δημοσκόπηση που είναι τη εταιρείας GPO και φιλοξενείται στα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ», στον απόηχο των αποκαλύψεων για τις υποκλοπές και τις παρακολουθήσεις δείχνει ότι η ΝΔ έχει χάσει μόλις 0,5% διατηρώντας ισχυρό προβάδισμα απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ που κερδίζει ελάχιστα. Είναι προφανές ότι ο Α. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορούν να διαμορφώσουν θετική ατζέντα και γι αυτό εμφανίζονται παντού ότι θα χάσουν με διαφορά τις εκλογές. Είναι επίσης προφανές ότι επειδή το μεγάλο ποσοστά των αναποφάσιστων ψηφοφόρων προέρχεται από τη ΝΔ το κυβερνητικό κόμμα θα διευρύνει τη διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Στη δημοσκόπηση η ΝΔ συγκεντρώνει 31,6% (από 32,5% στη δημοσκόπηση της ίδιας εταιρείας στις 22/9), ο ΣΥΡΙΖΑ 25,8% (από 25,4% στη δημοσκόπηση της ίδιας εταιρείας στις 22/9) και το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στο 10,5% (από 10,9% στη δημοσκόπηση της ίδιας εταιρείας στις 22/9).

Κατά τα άλλα, στη δημοσκόπηση καταγράφεται επίσης πως το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες σε ποσοστό 49,6% είναι η ακρίβεια, ακολουθεί η ενεργειακή κρίση με 19,8%, τα Ελληνοτουρκικά με 11,8% και οι παρακολουθήσεις με 10,9%.

Παράλληλα, σύμφωνα με την εφημερίδα ο Κυριάκος Μητσοτάκης προηγείται στην καταλληλότητα για πρωθυπουργός, ενώ καταγράφεται η αδυ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα