Νέο γκάλοπ GPO: ΝΔ 36,1% – ΣΥΡΙΖΑ 22,7%

από fimotro

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News


Σχεδόν τίποτα δεν εισπράττει ο ΣΥΡΙΖΑ από την σκληρή αντιπολίτευση (κάρτα)

Παρά τη δύσκολη οικονομική και κοινωνική συγκυρία, η ΝΔ εξακολουθεί να διατηρεί προβάδισμα στην πρόθεση ψήφου, με 36,1% έναντι 22,7% του ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαιώνοντας ότι το κόμμα του Α. Τσίπρα δεν ανεβάζει συσπείρωση ούτε από τις συνεχείς επιθέσεις. Αυτό αποτυπώνει η δημοσκόπηση της GPO, το δεύτερο μέρος της οποίας δημοσιοποιεί το powergame.gr το οποίο ξεκίνησε χθες την λειτουργία του. Το ΚΙΝΑΛ ακολουθεί με ποσοστό 7,1%, το ΚΚΕ με 6,3%, η Ελληνική Λύση με 4,1% και το ΜΕΡΑ 25 με 3%. Περίπου ο ένας στους πέντε ερωτηθέντες δηλώνει  αναποφάσιστος ή επιλέγει  άλλο κόμμα, λευκό, άκυρο ή αποχή.

Όλα αυτά με φόντο την αγωνία της κοινής γνώμης και του επιχειρηματικού κόσμου για την επόμενη μέρα της ελληνικής οικονομίας. Στην έρευνα αυτό αποτυπώθηκε από το ότι το 49,4% των ερωτηθέντων δήλωσαν ότι τα εισοδήματά τους κατά την περίοδο της πανδημίας έχουν μειωθεί ενώ για το 47,4% παρέμειναν σταθερά. Ανησυχία επικρατεί και για τις προοπτικές της οικονομίας  την επαύριον της πανδημίας, με το 58,7% να διαβλέπει επιδείνωση του οικονομικού κλίματος. Συνεπώς, η πρωτιά για την κυβέρνηση συνοδεύεται από αυξημένες απαιτήσεις και προσδοκίες για διαρθρωτικές αλλαγές και δημοσιονομικές πρωτοβουλίες που θα ανατρέψουν το δυσμενές κλίμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα