Νέο γκάλοπ: Άνετο προβάδισμα με 14% της ΝΔ

από fimotro

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News


Όχι μόνο δεν εισπράττει τίποτα ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά αρχίζει και εμφανίζει φθορά από τα τραγικά λάθη που κάνει(κάρτες)

Αυτό που βλέπει όλη η κοινωνία που δεν έχει κομματικές παρωπίδες αποτυπώνει μια ακόμα πανελλαδική δημοσκόπηση. Ότι δηλαδή στην συγκεκριμένη χρονική στιγμή η ΝΔ παίζει χωρίς αντίπαλο και ότι ο ΣΥΡΙΖΑ εάν δεν αλλάξει πρόσωπα και πολιτικές θα συρρικνώνεται συνεχώς σε όλα τα επίπεδα.

Στο πλαίσιο αυτό, προβάδισμα 14 μονάδων για τη Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει η νέα δημοσκόπηση της ALCO η οποία παρουσιάστηκε στο δελτίο του τηλεοπτικού σταθμού OPEN.

Συγκεκριμένα, η ΝΔ λαμβάνει 37,3%, έναντι 23,3% του ΣΥΡΙΖΑ, με το Κίνημα Αλλαγής σταθερά στην τρίτη θέση, με 6,1%, το ΚΚΕ λαμβάνει %, η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου 4,3% και το ΜέΡΑ25 του Γιάνη Βαρουφάκη 2,9%.

Σύμφωνα με την έρευνα οι πολίτες πιστεύουν ότι η χώρα μας θα έπρεπε να αγοράσει εμβόλια από τη Ρωσία και την Κίνα, κάνοντας διμερείς συμφωνίες όπως άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Ειδικότερα σε αυτή την ερώτηση το 67% απάντησε «ναι», το 14% «όχι», ενώ ότι δεν γνωρίζει απάντησε το 19%.

Επίσης το 51% δηλώνει ότι είναι ικανοποιημένο από την κυβέρνηση σε σχέση με τον σχεδιασμό και την υλοποίηση του προγράμματος εμβολιασμού, ενώ το 38% δηλώνει ότι δεν είναι ικανοποιημένο.

Αναφορικά με τα μέτρα που έχει πάρει η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της πανδημίας, το 49% δηλώνει ότι δεν είναι ικανοποιημένο, ενώ το 43% δηλώνει ικανοποιημένο.

Στην ερώτηση για το αν πιστεύουν ότι τα περιστατικά βίας από αστυνομικούς είναι μεμονωμένα ή μέρος μίας πολιτικής καταστολής το 47% απάντησε ότι είναι μεμονωμένα, το 39% ότι είναι μέρος πολιτικής καταστολής, ενώ το 14% απάντησε ότι δεν γνωρίζει.

Επίσης το 50% πιστεύει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν βρίσκεται πίσω από τις διαδηλώσεις, ενώ το 33% συμφωνεί με την άποψη της κυβέρνησης. Τι 17% απάντησε ότι δεν γνωρίζει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα