Νέες σοβαρές καταγγελίες θυμάτων για την δράση του ψευτογιατρού

από fimotro

Ο κατηγορούμενος δρούσε από το 2016 κάτι που ήταν γνωστό και στην Αστυνομία

Σωρεία καταγγελιών έρχονται στο «φως» αναφορικά με τη δράση του ψευτογιατρού που έταζε θεραπείες και αποσπούσε τεράστια χρηματικά ποσά από ανύποπτους «ασθενείς» του.

Κλεισμένος στο σπίτι του στο Κορωπί βρίσκεται ο 66χρονος ψευτογιατρός που εξαπατούσε ανύποπτους ασθενείς, υποσχόμενος θεραπεία με βλαστοκύτταρα κατά της σκλήρυνσης κατά πλάκας και τους αποσπούσε μεγάλα χρηματικά ποσά.

Σημειώνεται πως πέντε από τους «ασθενείς» του κατέληξαν.

Το Mega βρέθηκε έξω από το σπίτι του στο Κορωπί, το οποίο μοιάζει με φρούριο, ενώ υπάρχουν εγκατεστημένες και κάμερες ασφαλείας υψηλής τεχνολογίας. Όπως σχολίασε ο Ειδικός Αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας ενδεχομένως πιστεύει (ο ψευτογιατρός) ότι από κάπου κινδυνεύει.

Σύμφωνα με καταγγελίες θυμάτων, ο εν λόγω άντρας δρούσε από το 2016 κάτι που ήταν γνωστό και στην Αστυνομία. «Έπρεπε να το είχαν ψάξει λίγο περισσότερο οι Αστυνομικοί τότε…εγώ δεν μπορώ να πω για ολιγωρία της Αστυνομίας, διότι δεν ξέρω ακριβώς τι καταγγέλθηκε, πότε καταγγέλθηκε, πώς καταγγέλθηκε, γιατί δεν κίνησε υποψίες» συμπλήρωσε ο κ. Μπαλάσκας.

Καταγγελία θύματος
«Η περιπέτειά μου ξεκίνησε το 2009. Μου συστήθηκε ως αθλητίατρος, αυτή η ειδικότητα δεν υπήρχε στην Ελλάδα, και μείναμε στο κομμάτι πως εδώ είναι φυσιοθεραπευτής» αποκαλύπτει ένα ακόμη θύμα του ψευτογιατρού μιλώντας στο Mega.

«Εγώ πάσχω από μυική δυστροφία, είναι πρόβλημα στους σκελετικούς μύες. Μου πρότεινε να πάμε στη Γερμανία, όπου θα γνώριζα τον συνεργάτη του…και ως αθλητίατρος στη Μπάγερν (Μονάχου) θα μου δίνονταν όλες οι απαντήσεις, αφού πρώτα κάναμε μία αξιολόγηση επιστημονική του προβλήματος. Μου έδωσε ένα κοστολόγιο συνολικό, μαζί με τα έξοδα του ταξιδιού, γιατί κάλυπτα και τα δικά του έξοδα, που έφτανε τα 5.000 ευρώ» ανέφερε το θύμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα