Νέες μαρτυρίες-σοκ για τη δράση του ψευτογιατρού

από fimotro

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News


Τη Δευτέρα θα δοθούν στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες του 47χρονου που υποδυόταν τον γιατρό. Στο μεταξύ, ο πατέρας ενός εκ των θυμάτων μοιράζεται νέα συγκλονιστική μαρτυρία για τη δράση του επιτήδειου, λέγοντας πως ο 47χρονος τους είχε υποσχεθεί πλήρη ίαση: «Πλήρη, με κεφαλαία γράμματα. Πλήρη». Επίσης τους έλεγε να μην φοβούνται: «Μη φοβού, όλα θα πάνε καλά» ήταν τα ακριβή λόγια του μέσα στους οκτώ μήνες.

Όπως λέει ο πατέρας, όταν απευθύνθηκαν σε άλλους γιατρούς ήταν πλέον αργά. «Τα υπόλοιπα που αφορούσαν αυτόν ξεκίνησαν από εκεί και πέρα μετά αλλά με άλλο πλέγμα, δηλαδή ότι με είχε εξαπατήσει». θεωρώντας πάντα ότι είναι γιατρός. Ο άτυχος πατέρας είπε ότι έμαθε ότι δεν είναι γιατρός στη διάρκεια των ερευνών και σημειώνει ότι αν δεν υπήρχε αυτός ο άνθρωπος θα ήταν διαφορετική η πορεία του παιδιού: «Εννοείται, υπήρχαν πράγματα να κάνουμε. Ακόμη και όταν πήγαμε το παιδί στο Παίδων, ψαχτήκαμε με άλλους επιστήμονες είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό. Η απάντηση από όλους ήταν η ίδια. Ότι οτιδήποτε γίνεται πρέπει να γίνει σε έναν οργανισμό λειτουργικό. Άρα όταν φτάσαμε εμείς μετά, το παιδί ήταν ένας μη λειτουργικός οργανισμός. Όταν ξεκινήσαμε τη θεραπεία με αυτόν, την υποτιθέμενη θεραπεία το παιδί ήταν ένας λειτουργικός οργανισμός, εάν δεν τον είχα μπροστά μου, εάν δεν ερχόταν στον δρόμο μας, βεβαίως και υπήρχε η πιθανότητα είτε στο εξωτερικό είτε στην Ελλάδα να ακολουθηθεί μία άλλη θεραπεία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα