Νέες γραφικότητες Ερντογάν: Η Ελλάδα θα πάθει ό,τι έπαθε και στο παρελθόν

από fimotro

Άναρθρες κραυγές και πάλι από τον Τούρκο πρόεδρο

Νέες απειλές από τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντγοάν για την Ελλάδα ο οποίος μιλώντας αυτή την φορά, στην συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του κυβερνώντος κόμματος AKP κατηγόρησε τη χώρα μας ότι εξυπηρετεί τα συμφέροντα άλλων.

Ειδικότερα, ο Ερντογάν, αναφέρθηκε στην άσκηση EFES 2022 αλλά και στους εορτασμούς για την επέτειο της Άλωσης της Κωνσταντινούπολης. «Είμαστε αυτοί που αποδείξαμε ότι το να υπηρετούμε την Κωνσταντινούπολη είναι το ίδιο σημαντικό με το να την κατακτάς», είπε σημειώνοντας στην συνέχεια πως με την άσκηση στην Σμύρνη, η Τουρκία έστειλε το απαραίτητο μήνυμα στους συνομιλητές της Τουρκίας.

Ο Ερντογάν, αναφέρθηκε συνέχισε λέγοντας πως «γνωρίζουμε το παιχνίδι που παίζεται με τη χώρα μας μέσω της Ελλάδας». Με χαρακτηρισμούς όπως «κακομαθημένη», υποστήριξε πως η Ελλάδα «ξαμολυθεί» από άλλους και «πρόθυμα μας βάζει απέναντί της».

Ο Τούρκος πρόεδρος έκανε αναφορά στην Μικρασιατική Καταστροφή λέγοντας πως η χώρα μας πρέπει να κοιτάξει το παρελθόν τονίζοντας πως «αν η Ελλάδα επιμείνει, αυτό θα πάρει από εδώ και στο εξής».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα