Νέα τρομοκρατική ομάδα βλέπει η ΕΛΑΣ

από fimotro

Συναγερμός έχει σημάνει στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία μετά την τοποθέτηση βόμβας στο σπίτι του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ισίδωρου Ντογιάκου. Οι αστυνομικοί πρόλαβαν να εξουδετερώσουν τον εκρηκτικό μηχανισμό προτού εκραγεί. Και γι’ αυτό τώρα εξετάζουν το υλικό για να μελετήσουν το προφίλ των δραστών, που κρύβονται πίσω από την τοποθέτηση του εκρηκτικού μηχανισμού στο σπίτι του αντιεισαγγελέα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μίνας Καραμήτρου στο OPEN TV, οι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής θεωρούν ότι πίσω από την τοποθέτηση βόμβας κρύβονται «νεαροί και άπειροι στις βόμβες». Σε κάθε περίπτωση, όμως, όπως αναφέρουν οι αναλυτές της Αντιτρομοκρατικής, πρόκειται για ένα καινούριο κεφάλαιο στην τρομοκρατία. «Τα άτομα πειραματίζονται για να βελτιώσουν στο μέλλον τη δράση τους», λένε οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ. Παράλληλα, θεωρούν ότι ο βομβιστής είναι νέος και δεν γνωρίζει να κατασκευάζει σωστά βόμβες. Γι’ αυτό επισημαίνουν ότι η επιλογή της πυρίτιδας δείχνει απειρία. Ακόμη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δεν αποκλείουν τα άτομα αυτά να ανήκαν σε «ομάδα μπαχαλάκηδων». Ο μηχανισμός, λένε οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ, θυμίζει το ξεκίνημα των Πυρήνων της Φωτιάς. Γι’ αυτό και εξετάζουν τα πάντα στην ΓΑΔΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα