Νέα τηλεφωνική μέτρηση: Ανατροπές στην Α’ Αθήνας

από fimotro

Κεφαλογιάννη, Πλεύρης, Πιερρακάκης οι πιο δημοφιλείς

Μεγάλες ανατροπές στους υποψηφίους της ΝΔ στην Α’ Αθήνας δείχνει τηλεφωνική έρευνα σε δείγμα 1.200 ατόμων. Σύμφωνα με πληροφορίες του fimotro, στην μέτρηση συμπεριλήφθησαν δυο πρόσωπα που δεν είναι εν ενεργεία βουλευτές. Ο υπουργός Κ. Πιερρακάκης (για τον οποίο δεν έχει ανακοινωθεί επισήμως ότι θα είναι υποψήφιος) και η Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής Σοφία Νικολάου η οποία στις τελευταίες εκλογές ήταν δεύτερη επιλαχούσα. Και οι δυο φαίνεται ότι τα πηγαίνουν αρκετά καλά. Η σειρά αναγνωρισιμότητας και δημοφιλίας είναι η εξής:

  1. Ο. Κεφαλογιάννη
  2. Θ. Πλεύρης
  3. Κ. Πιερρακάκης
  4. Β. Κικίλιας
  5. Σ. Νικολάου
  6. Ν. Κακλαμάνης
  7. Κ. Μπογδάνος
  8. Α. Συρίγος
  9. Φ. Πιπιλή

Σε περίπτωση εκλογικής νίκης η ΝΔ θα βγάλει 7-8 βουλευτές, αναλόγως το ποσοστό που θα πάρει στην Επικράτεια αλλά και την συγκεκριμένη εκλογική περιφέρεια. Η σχετικότητα τέτοιων ερευνών για τα πρόσωπα δημιουργεί ακόμα πιο δύσκολες συνθήκες ανταγωνισμούς για όλους τους υποψηφίους. Κατά συνέπεια όταν έρθει η ώρα των εκλογών η μάχη στην Α’ Αθήνας για τους υποψηφίους με τη ΝΔ θα είναι εξαιρετικά οριακή και δύσκολη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα